×

کنشگر سایبری در پی هتک حرمت به قرآن، وب سایت‌های اروپایی و امریکایی را هک کرد

پس از اعتراضات رسانه‌ای و تجمعات خیابانی در پاسخ به گستاخی هتاکان به کلام‌الله مجید، کنشگران سایبری نیز پاسخ هتاکان را دادند.

  • ۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۱
  • ۰
  • کنشگر سایبری در پی هتک حرمت به قرآن، وب سایت‌های اروپایی و امریکایی را هک کرد

    به گزارش صبح مجلس، طی روزهای اخیر شاهد اعتراضات گسترده جهانی در پاسخ به هتک حرمت به قرآن در سرتاسر جهان هستیم. در پی جریان اعتراضات به این واقعه مهندسی شده، این بار کنشگرهای سایبری با هک کردن سایت‌های دامنه‌ی منطقه اروپا و آمریکا، اعتراض خود را به سبک و سیاق خود اعلام کرده‌اند.

    طبق گزارش تارنمای ثبت و آرشیو نفوذهای جهانی (zone-h.org) طی شبانه روز گذشته کاربری با نام مستعارqasemi.pro وب سایت‌های دامنه‌ی اروپا و امریکا را مورد نفوذ قرار داده و بیانیه‌ای که شروع متن آن با حکمت ۲۳۳ امیرالمومنین (ع) از نهج‌البلاغه است، سوزاندن قرآن را محکوم کرده و اعلام داشته در صورت ادامه، طبق فرمورده‌ی امام علی (ع) مستقیما وارد جنگ خواهیم شد و این صرفا یک هشدار جهت آگاهی است.

    پیش‌تر نیز کاربر qasemi.pro در پی اهانت برخی از کاربران و مسئولین کشور بحرین در شبکه‌های اجتماعی به مردم ایران در سال ۲۰۱۸ وب سایت اداره کل اسناد و املاک کشور بحرین را نیز هک کرده بود.

    اما کاربر qasemi.pro کیست؟
    qasemi.pro برگرفته از یک نشانی اینترنتی متعلق به بهزاد قاسمی می‌باشد. فردی که به عنوان کارشناس امنیت سایبری شناخته می‌شود. بهزاد قاسمی کنشگری سایبری را نه از حال بلکه از سال ۲۰۱۰ آغاز کرده است. برخلاف ادعاهای پوچ  و پوشالی هک های صورت گرفته توسط برخی گروه‌های سایبری که صرفا جنبه تبلیغاتی و جنگ روانی را در پس خود دارند، تمامی نفوذهای صورت گرفته توسط بهزاد قاسمی به صورت مستند در پایگاه جامع zone-h قابل بررسی و مشاهده هستند. ضمن اینکه اگر به تاریخ و زمان انتشار آن توجه کنید می‌توانید آن‌ها را در پایگاه آرشیو بین‌المللیarchive.org نیز بررسی کنید.

    قدرتمندی سایبری فارغ از وندالیسم و تخریب گری

    در تمامی نفوذهای صورت گرفته توسط بهزاد قاسمی، شاهد یک وجه اشتراک هستیم، آن‌هم غیر مخرب بودن آن‌ها است. در تمامی بیانیه‌های اعتراضی او، یک متن مشترک وجود دار: این یک نفوذ غیر مخرب است و به اطلاعات شما آسیبی وارد نشده است. بر خلاف عموم ادعاها و حتی نفوذهای شکل گرفته که بر پایه حملات منع سرویس (ddos) هستند و بدون دسترسی داشتن به پایگاه‌های اطلاعاتی و صرفا با مصرف بیش از حد پهنای باند وب سایت آن را از دسترسی خارج می‌کنند، قاسمی با نفوذ به عمق زیرساختی یک وب سایت و پایگاه داده، بدون آسیب رساندن به اطلاعات و یا انتشار اطلاعات، صرفا در قالب یک کنشگر سایبری (هکتیویست) اقدام به انتشار بیانیه‌های اعتراضی خود می‌کند.

    سیستم عامل ها و وب سرورهای مورد نفوذ قرار گرفته

    با بررسی دقیق‌تر اهداف او در زمان نفوذ، متوجه آن خواهید شد وب سایت‌هایی توسط بهزاد قاسمی مورد نفوذ قرارگرفته، تنها از یک سیستم عامل و یا یک وب سرور خاص استفاده نکرده‌اند. پایگاه رسمی اداره کل ثبت اسناد و املاک کشور بحرین که در سال ۲۰۱۸ توسط به بهزاد قاسمی مورد نفوذ قرار گرفت بر بستر سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۰۸ و وب سرور IIS/7.5 بهره میبرده.

    در صورتی که نفوذهای اخیر او عموما وب سایت‌هایی هستند که دارای زیرساختی لینوکسی هستند و از وب سرورهای lightspeed و ngnixاستفاده کرده‌اند.

    انتهای پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=8351

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس