رئیس کمیسیون اقتصادی:
حسینی گفت: در بودجه سال ۱۴۰۴ باید مشخص باشد که هر حکم و هر رقم بودجه، کدام بخش از برنامه و اهداف پیشبینی شده آن را پشتیبانی خواهد کرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات:
فیاضی در واکنش به گزینش داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش به صورت پیمانکاری، گفت: طبق اخبار شنیده شده نمیتوانیم این مسئله را کتمان کنیم، اما دقیقاً مشخص نیست واگذاری گزینش پیمانکاری داوطلبان توسط کدام موسسه و شرکت انجام شده است؛برونسپاری گزینش در آموزش و پرورش در گذشته سابقه نداشته و این دوره به هر دلیلی شنیده میشود که این اتفاق رخ داده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات:
عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با انتقاد از عدم آمادگی آموزش و پرورش برای اجرای ممصوبه تاثیر قطعی معدل، از مشکلاتی که این قانون برای دانشآموزان و خانوادهها ایجاد کرده است، سخن گفت. وی تأکید کرد که نبود زیرساختهای لازم برای سنجش و ارزشیابی استاندارد، باعث گرفتاریهای بسیاری در نظام آموزشی کشور شده است.
عضو ناظر مجلس:
رضا حاجیپور از عدم توجه دولتهای قبلی به قیمتگذاری برنج انتقاد کرد و خواستار توجه جدی دولت فعلی به تعیین نرخ این محصول استراتژیک شد.
سخنگوی کمیسیون اصل نود:
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، جزئیات جلسه این کمیسیون با وزیر نیرو درباره بحران آب و برق را تشریح کرد.
رئیس کمیسیون اجتماعی:
بابایی کارنامی با بیان اینکه هدف همه مسئولان در نظام جمهوری اسلامی باید رفع مشکلات معیشتی مردم باشد، گفت: اولویت کاری دولت و مجلس رفع مشکلات معیشتی مردم است و امیدواریم که قوای سه گانه بتوانند در این مسیر گامهای اساسی بردارند.
علی بابایی کارنامی:
علی بابایی کارنامی با انتقاد از شیوه حال حاضر تعیین حقوق و دستمزد کارگران و با اشاره به ابهامات ماده ۴۱ قانون کار که قابل تفسیر است، گفت: اصلاح این ماده قانونی میتواند به طور قطعی مشکل کارگران کشور را حل کند؛ ضرورت دارد که در دولت این ماده قانونی به صراحت تعیین تکلیف شود.
رضا حاجی پور:
عضو ناظر مجلس در شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، گفت: جلسه روز گذشته شورای قیمت گذاری به دلیل عدم حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر امور اقتصاد دارایی لغو شد اما مقرر شده تا این نشست مجددا امروز (یکشنبه ۱۸شهریورماه) راس ساعت ۱۸ برگزار میشود.
احمد فاطمی:
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، عدالت اجتماعی مبتنی بر پیشرفت را برنامه دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: دولت با توزیع عادلانه اعتبارات و منابع در جهت تولید ثروت، اهداف مورد نظر را محقق خواهد کرد.
عبدالوحید فیاضی:
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آمار پایین برترینهای کنکور سراسری از مدارس دولتی تلنگری به مسئولان آموزشی است، گفت: آمار انتشاری از آزمون سراسری امسال عدالت آموزشی را زیر سوال میبرد، چرا پایتخت از برترینهای کنکور سهم بسزایی دارد، این مسئله نشان از شکاف طبقاتی در حوزه آموزش را میدهد.
علی کشوری:
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس گفت: در پی قطع برق چاههای آب کشاورزان و اختصاص ناچیز حقابه به آنها، علاوهبر وارد کردن خسران بسیار به اقتصاد کشاورزان، امنیت غذایی کشور نیز تحتشعاع قرار گرفته است
بابایی کارنامی:
علی بابایی کارنامی با اشاره به نظرات مردم و رسانهها در تصمیمگیری نمایندگان، تاکید کرد که این نظرات در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
احمد فاطمی، نماینده بابل در مجلس، تأکید کرد که کابینه معرفی شده توسط پزشکیان، کابینهای مستقل و کارآمد است و ارتباطی با دولتهای روحانی و خاتمی ندارد. وی همچنین از عملکرد وزرای پیشنهادی در حوزههای اقتصادی دفاع کرد و گفت که ۷۰ درصد کابینه فعلی رأی اعتماد خواهد گرفت.
رضا حاجی پور:
نماینده مردم آمل در مجلس، از عدم مهار آبهای سطحی بهعنوان عامل اصلی کمبود آب کشاورزی در کشور یاد کرد و با اشاره به اینکه تنها ۱۰ درصد از این آبها در استانهای شمالی مهار میشود، از دولت خواست تا با تامین امکانات لازم همچون آب شیرینکن، مدیریت این بخش را به کشاورزان بدهند.