×
عضو کمیسیون بهداشت و درمان:

صنایع غذایی مشکلات را منتقل کنند، پیگیری می‌کنیم

سیدمحمد جمالیان با تأکید بر اهمیت تأمین سلامت و امنیت غذایی گفت: کمیسیون بهداشت آماده است با دریافت مشکلات صنایع غذایی، در همکاری با وزارت بهداشت راهکارهایی برای رفع این چالش‌ها ارائه دهد.

  • محمدامین سالاری محمدامین سالاری
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴
  • ۰
  • صنایع غذایی مشکلات را منتقل کنند، پیگیری می‌کنیم

    سیدمحمد جمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان، با اشاره به مأموریت‌های سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اولویت اول این سازمان، تأمین به‌موقع دارو و عرضه مناسب آن است و در مرحله بعد، تجهیزات پزشکی و نظارت بر مواد غذایی قرار دارد. بااین‌حال، ادعای کم‌توجهی به تأمین غذای سالم برای مردم، منصفانه نیست.

    وی در ادامه افزود: روال‌ها و قوانین سخت‌گیرانه‌ای در حوزه مواد خوراکی و آشامیدنی وجود دارد که گاهی با تفکر صنعتی در تضاد است. این سخت‌گیری‌ها، که هدف آن تأمین سلامت مردم است، ممکن است به‌اشتباه به‌عنوان کم‌توجهی وزارت بهداشت تعبیر شود. صدور مجوزهای برند سیب سلامت یا برچسب انرژی سلامت فرآیندی زمان‌بر است، چراکه نیازمند انجام آزمایش‌های لازم برای تضمین سلامت محصولات غذایی است.

    جمالیان با تأکید بر لزوم همکاری با صنایع غذایی گفت: این حساسیت‌ها نباید به‌گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران بخش صنایع غذایی دچار ناامیدی شوند. تأمین سلامت مردم از یک‌سو و حمایت از بخش اقتصادی صنایع از سوی دیگر، هر دو باید در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود. ما در کمیسیون بهداشت و درمان آماده‌ایم مشکلات صنایع غذایی را بررسی و برای رفع آن‌ها با وزارت بهداشت همکاری کنیم.

    نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی به تلاش‌های اخیر برای کاهش تمرکز تصمیم‌گیری‌ها در پایتخت اشاره کرد و گفت: دستورالعمل‌ها و قوانین جدید به‌گونه‌ای تدوین شده‌اند که دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان‌ها اختیارات بیشتری در کمیسیون‌های ماده ۲۰ داشته باشند. این اقدام می‌تواند فرآیندهای زمان‌بر را کاهش داده و مشکلات را سریع‌تر حل کند.

    عضو کمیسیون بهداشت همچنین درباره ایده‌های برخی برای تفکیک سازمان غذا و دارو با دیگر نهادها تصریح کرد: موضوعات مرتبط با دارو و غذا مدیریت، کارشناسان و فرآیندهای جداگانه‌ای دارد. تجربه نشان داده که بزرگ کردن بدنه دولت به نفع جامعه نیست. ما باید مشکلات را به‌درستی شناسایی و برای آن‌ها راهکارهای مناسب ارائه دهیم.

    وی در پایان بر اهمیت امنیت غذایی و تبعات بی‌توجهی به این حوزه تأکید کرد و گفت: نمونه‌ای مانند قرص‌هایی که چند سال پیش در کیک‌ها یافت شد، نشان داد که کوچک‌ترین غفلت می‌تواند تبعات سنگینی برای اعتماد عمومی و سلامت جامعه داشته باشد. باید این حساسیت‌ها را حفظ کرد و درعین‌حال، دغدغه‌های صنایع غذایی را نیز مورد توجه قرار داد./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=21884

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس