عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان:
محمد امیر، نماینده اهواز، ضمن انتقاد از انتصابهای سیاسی در شرکتهای بزرگ استان خوزستان، اظهار داشت که برای پیشرفت و توسعه استان، لازم است افراد متخصص و اقتصادی در راس صنایع قرار گیرند.
عضو هیات رییسه مجلس:
مجتبی یوسفی با اشاره به نقش وزارت نفت در آلودگی هوای اهواز، تصریح کرد: فلرهای نفتی و سایر آلایندههای این حوزه از عوامل ایجاد آلودگی هوا در اهواز هستند ضمن اینکه لازم است وزارت نفت حق مسئولیتهای اجتماعی را در این منطقه پرداخت کند.
سیدمحمد مولوی، نماینده آبادان، در افتتاح بزرگترین آب شیرین کن استان، بر لزوم استفاده از فناوریهای نوین آبی توسط وزارت جهاد کشاورزی و توجه به نیازهای ویژه استان در زمینه منابع آبی تاکید کرد.
محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، با تأکید بر نقش گروههای جهادی در کاهش بار مشکلات دولت و خدمترسانی به مناطق محروم، خواستار حمایت گستردهتر از این گروهها شد. وی فعالیت تیپ جهادی مستضعفین در روستای قلعه چنعان را نمونهای موفق از تلاشهای جهادی در ارائه خدمات تخصصی پزشکی و ایجاد امیدواری در میان مردم دانست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات:
انتقاد موسوی از عملکرد صندوقهای بازنشستگی و عدم پرداخت به موقع حقوق معلمان بازنشسته موضوعی است که او با جدیت در کمیسیون مجلس پیگیری میکند، هدف او پیشگیری از تجمعات اعتراضی و احقاق حقوق فرهنگیان است.
سید محسن موسوی زاده، نماینده اهواز در مجلس، نسبت به افزایش آلودگی هوای خوزستان بهویژه در فصول سرد سال هشدار داد. وی گفت: سوزاندن مازوت، فلرهای نفتی و خشکشدن کارون و هورالعظیم از عوامل اصلی این آلودگی هستند و از بیتوجهی دولت به کاهش آلایندهها در خوزستان انتقاد کرد.
نماینده مردم اهواز با اشاره به هدررفت روزانه گازهای همراه نفت در تأسیسات خوزستان، خواستار اقدام جدی برای جمعآوری و تبدیل آنها به منابع اقتصادی شد.
سید محسن موسویزاده به مشکلات بهداشتی و درمانی اهواز و نبود مراکز درمانی کافی در این کلانشهر اشاره کرد و گفت: امکانات بهداشتی و درمانی اهواز باید بهگونهای باشد که علاوه بر پوشش درمانی مردم این شهر، مردم شهرهای استان و برخی استانهای همجوار مثل ایلام، خرمآباد و کهگیلویه و بویراحمد تا بوشهر را نیز تحت پوشش قرار دهد.
نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری:
نماینده مردم آبادان با تأکید بر نقش حیاتی خیرین مدرسهساز در نوسازی مدارس، از کمبود بودجه و عدم توجه به نیازهای زیرساختی آموزش و پرورش انتقاد کرد. وی گفت که با این میزان اعتبارات، امکان تحقق اهداف تحول در آموزش کشور وجود ندارد و خواستار توجه ویژه دولت به نیازهای این وزارتخانه شد.
عضو هیات رئیسه مجلس:
مجتبی یوسفی گفت: بودجه عمرانی سال ۱۴۰۳ کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بوده اما برای سال آینده ۵۶۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده درحالی که با محاسبه تورم ۳۵ درصدی این میزان باید رشد بسیار بیشتری داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش،تحقیقات و فناوری:
ابراهیمپور تربیت سیاسی برای دانشآموزان را کاملاً ضروری دانست و یادآور شد: تجربه دولتهای مختلف و تحولات اجتماعی نشان داده که بیتوجهی به این مقوله میتواند به مشکلاتی مانند کاهش مشارکت مدنی، عدم شناخت از حقوق و وظایف شهروندی و حتی گسترش بیتفاوتی اجتماعی منجر شود.
مولوی تاکید کرد که جوانان جویای کار آبادانی باید در پروژههای پالایشگاه به کار گرفته شوند تا به توسعه اقتصادی شهر کمک شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس، لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور را دارای نقاط قوت بسیار دانست و گفت: یکی از این موارد، معافیت مالیاتی حقوق بگیران تا سقف دریافتی بیست و چهار میلیون تومان در ماه است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی از پیگیری مشکلات خرمای آبادان از طریق سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد.