به گزارش صبح مجلس، مصطفی طاهری درباره قطعی برق صنایع، گفت: تا سیاست کلان کشور در حوزه صنعت برق به سمتی نرود که سرمایهگذاری در این حوزه به صرفه باشد، استفاده از سایر راهکارها برای رفع این مشکل یک نوع مُسکن محسوب شده و علاج نخواهد بود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس ادامه داد: هرچند به کارگیری روشهایی مانند الزام صنایع بزرگ به تولید برق موردنیاز خودشان، روش مناسبی است اما واقعیت آن است که مشکل کنونی ما نبود سرمایهگذار در صنعت برق نیست، در واقع مشکل در سیاست اشتباهی است که در انگیزه سرمایه گذار اثر دارد.
وی مطلب فوق را با ذکر مثالی تشریح کرد و گفت: به طور مثال اگر بدهی دولت به نیروگاهها صفر شود و دولت تضمین دهد که از این پس به نیروگاهها بدهی نخواهد داشت و برق تولیدی را با قیمت مناسب خریداری کند، نیازی نیست که تولیدکنندگان و صنایع بزرگ را ملزم به تولید برق موردنیاز خودشان کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: قیمت تعیین شده در این حوزه باید شیرین و قابل صرفه باشد از سوی دیگر خرید تضمینی به گونهای باشد که سرمایهگذار بداند، ضرر نمیکند؛ اگر کاری کنیم که سرمایه گذار بداند با سرمایهگذاری به معنای واقعی سود میکند، مسائل و مشکلات در این زمینهها خود به خود حل میشود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه بدهی دولت به صنعت برق که عمده آن مربوط به نیروگاهها است عدد بالایی میشود، ادامه داد: تا زمانیکه این سیاستها به کار گرفته نشده، راهکارهای مدیریتی مانند کاهش مصرف یا تولید ۱۰ هزار مگاوات توسط صنایع و… میتواند یک راه حل محسوب شود.
منبع:خانه ملت
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.