به گزارش صبح مجلس، محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی شهرستان شوش یک ظرفیت بسیار خوب که متاسفانه در سالهای گذشته این ظرفیت مغفول مانده است. برای استفاده از این ظرفیت، رایزنی هایی و مکاتباتی با رییس جمهور و معاون اول رئیسجمهوری صورت گرفت.
نماینده شوش و کرخه گفت: منطقه ویژه اقتصادی شوش در سال ۸۹ از سوی هیات دولت مصوب شد اما محل جانمایی و دستگاه متولی نامناسب از دلایلی هست که تاکنون امکان استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی صورت نگرفته است.
کعب عمیر افزود: وجود معارضانی در اراضی محل جانمایی منطقه ویژه اقتصادی شوش در بخش شاوور و انتخاب شهرک های صنعتی به عنوان دستگاه متولی که از بودجه و اعتبارات کافی برخوردار نبوده از دلایلی بود که این ظرفیت بسیار مهم سالها هیچ گونه پیشرفتی نداشته باشد.
نماینده شوش و کرخه بیان کرد: برای راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی شوش در سال ۱۳۹۶ مصوبهای دیگر از سوی هیات دولت صادر شد که این مصوبه درست در زمانی بود که شرکت هفتتپه به بخش خصوصی واگذار شده و جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دولت سابق با گرفتن مصوبه هیات دولت محل جانمایی و دستگاه متولی منطقه ویژه اقتصادی شوش را تغییر داده و در آن زمان معاون اول رییس جمهور، اراضی هفت تپه و دستگاه متولی را شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تعیین نمودند.
وی تصریح کرد: برای تعیین و تکلیف و راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی شهرستان شوش در شرکت کشت و صنعت هفت تپه نشستهایی با ناصری مدیرعامل توسعه نیشکر خوزستان برگزار شد که اعلام شد که امکان استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی شوش در منطقه صنعتی هفت تپه وجود ندارد.
به گفته نماینده مجلس، برای استفاده از این ظرفیت بسیار مهم با دستگاه ها و سازمانهایی که از اعتبارات و بودجه کافی برخوردار هستند گفتگوهایی صورت گرفت که پس از رایزنی ها و مکاتبات فراوان توانستیم موافقت صندوق بازنشستگی کشوری را به عنوان دستگاه متولی منطقه ویژه اقتصادی شهرستان شوش اخذ نموده و این موافقت نامه بصورت کتبی به نهادهای مربوطه اعلام شود.
کعب عمیر ادامه داد: پس از این موافقت نامه کتبی، رایزنیها و مکاتبات دیگر با رییس جمهور و معاون اول ایشان نسبت به استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی شوش با تعیین محل جانمایی و دستگاه متولی جدید را در دستور کار قرار دادیم.
نماینده شوش و کرخه بیان کرد: در این مکاتبات اعلام شد که محل جدید منطقه ویژه اقتصادی شوش از اراضی هفت تپه به اراضی منابع طبیعی در بخش فتح المبین و دستگاه متولی از شرکت هفت تپه به صندوق بازنشستگی کشوری که اعلام آمادگی نموده تغییر پیدا کند.
وی افزود: شخص رئیس جمهور و معاون اول ایشان با نظر موافقت از دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی خواستند که نسبت به این درخواست و مکاتبات نشستی برگزار کنند.
به گفته نماینده شوش، پس از برگزاری نشست با عبدالمالکی دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، ایشان قول مساعدت و همکاری جهت جانمایی محل جدید و دستگاه متولی جدید منطقه ویژه اقتصادی شوش را دادند.
کعب عمیر صدور محصولات و تولیدات کشاورزی و صنعتی به کشور همسایه عراق و سایر کشورها را از اهداف مهم منطقه ویژه اقتصادی شدن شوش دانست و گفت: انتظار میرود هیات وزیران و شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور با محل جدید و دستگاه متولی جدید منطقه ویژه اقتصادی شهرستان شوش موافقت کنند تا هرچه سریعتر از این ظرفیت مغفول مانده به خوبی استفاده شود.
نماینده شوش و کرخه در مجلس گفت: با توجه به توان تولیدی، اقتصادی و کشاورزی شهرستان شوش، راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی تاثیر بسزایی در اشتغال و رونق اقتصادی منطقه و کشور خواهد داشت.
منبع:خانه ملت
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.