×

اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه/ سهم وزارت بهداشت در جذب دانشجویان خارجی افزایش یافت

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به بررسی احکام مربوط به وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در کمیسیون آموزش، گفت: احکام مربوط به آموزش و پرورش در نشست امروز اصلاح شد.

  • ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۵
  • ۰
  • اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه/ سهم وزارت بهداشت در جذب دانشجویان خارجی افزایش یافت

    به گزارش مجلس فوری، احمدحسین فلاحی در تشریح نشست امروز (سه شنبه، ۶ تیر ماه) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس عنوان کرد: در بخش نخست نشست امروز میزبان مسئولان وزارت آموزش  و پرورش بودیم که مباحث مختلفی درباره حوزه آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از اصلاح ماده ۸۷ لایحه برنامه هفتم توسعه خبر داد و توضیح داد: در این ماده جدولی در خصوص شاخص‌های آموزش و پرورش در برنامه هفتم قید شده بود که مقرر شد مواردی از شاخص‌ها در زمینه چاپ و اصلاح کتب، مهارت آموزی و تعداد بازماندگان از تحصیل اصلاح شود.

    وی با اشاره به اصلاح بند (پ) ماده ۸۸ ادامه داد: از سوی دیگر موضوع اخذ دانشجویان برای دانشگاه فرهنگیان در مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۳۰ درصد بود که این مورد نیز به حداکثر ۳۰ درصد تغییر پیدا کرد تا ظرفیت دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی برای تربیت معلم با مدرک کارشناسی افزایش پیدا کند. البته این مورد مخالفان و موافقانی داشت که نهایتا این پیشنهاد به عنوان مصوبه کمیسیون به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه خواهد شد.

    فلاحی یادآور شد: همچنین در لایحه برنامه هفتم آمده است که با اجرای قانون رتبه بندی معلمان، هیأت تخلفات ویژه‌‎ای برای رسیدگی به موارد معلمان ایجاد شود و این موضوع در برنامه هفتم برای ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی معلمان در طول ۵ سال برنامه ایجاد خواهد شد. بنابراین هیأت رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت به تخلفات معلمان ورود نمی‌کند.

    وی ادامه داد: همچنین در برنامه هفتم نامی از سازمان تربیت کودک برای آموزش و تربیت صفر تا ۶ ساله‌ها نبود و پیشنهاداتی برای کمک به این سازمان مصوب شد.

    فلاحی تصریح کرد: برای سازمان نوسازی نیز پیشنهاداتی مطرح شد که در زمینه همکاری با خیرین تکالیفی مشخص شود. برای دانشگاه فرهنگیان نیز مقرر شد طی برنامه هفتم اماکن کد تخریب خورده این دانشگاه که ۷۰درصد بناها را شامل می‌شود، حداقل در ۱۰ استان نوسازی و بهسازی شود.

    سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: در بخش دوم نشست امروز نیز بررسی احکام مربوط به آموزش علوم پزشکی، تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور مسئولان ذی ربط در دستور کار قرار داشت که  در این جلسه ضمن تأکید بر تقویت معاونت آموزشی وزارت بهداشت که در حال حاضر در آخرین رتبه معاونت‌های وزارت بهداشت قرار دارد در زمینه جذب دانشجویان خارجی و رتبه علمی کشور نیز مباحثی مطرح شد. درباره اینکه سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی در جذب دانشجویان خارجی از  ۳۲۰ هزار دانشجوی (علوم پزشکی و وزارت علوم) در برنامه هفتم مشخص شود نیز مباحثی مطرح شد؛ لازم به ذکر است در حال حاضر دانشجویان خارجی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حدود ۸ هزار دانشجو است. 

    انتهای پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=6336

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس