×

باید با مدرک‌گرایی ‌مبارزه شود

نماینده کرمان در مجلس با بیان اینکه صلاحیت حرفه‌ای افراد در استخدام‌ها باید جدی گرفته شود گفت: باید با مدرک‌گرایی در کشور مبارزه شود، صلاحیت حرفه‌ای افراد باید اولویت استخدامی افراد قرار بگیرد.

  • ۱ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵
  • ۰
  • باید با مدرک‌گرایی ‌مبارزه شود

    به گزارش مجلس فوری، محمدمهدی زاهدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با بیان اینکه علم و مهارت باید با هم رشد و توسعه پیدا کند تا اثرگذاری داشته باشد، اظهار داشت: در دنیا به ازای هر کارشناس حداقل بین چهار تا ۶ کاردان باید فعالیت کند.

    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه متاسفانه در کشور ما این نسبت کاملاً برعکس شده است، بیان کرد: ما در کشور کارشناسان زیادی داریم در حالی که با کمبود کاردان و تکنیسین روبه‌رو هستیم.

    وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی کشور باید اصلاح شود؛ کشور باید به سمت صلاحیت حرفه‌ای حرکت کند و در استخدام‌ها تصمیم جدی بگیرد، گفت: مدرک‌گرایی در استخدام‌ها باید حذف شده و مهارت افراد ملاک استخدام باشد.

    زاهدی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای دنیا استخدام کاردان به راحتی انجام می‌شود و تقریباً تکنیسین بیکار وجود ندارد، ادامه داد: باید با مدرک‌گرایی در کشور مبارزه شود، صلاحیت حرفه‌ای افراد باید اولویت استخدامی افراد قرار بگیرد.

    وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه پیگیر هستیم که بخش دولتی و خصوصی استخدام‌ها را براساس مهارت و تخصص افراد قرار دهند، افزود: متاسفانه حدود ۴۰ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ما بیکارند و دلیل آن عدم مهارت است.

    عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه صنایع زیادی در استان کرمان و کشور داریم که قطعات مورد نیاز آنها از خارج از کشور وارد می‌شد، گفت: با پیگیری انجام شده صنعت قطعه‌سازی در کشور رشد پیدا کرده و باید توسعه پیدا کند.

    وی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در استان استفاده شود، بیان کرد: قطعات مورد نیاز صنایع استان را باید از این طریق تامین کرده و از واردات آنها جلوگیری کنیم.

    زاهدی با بیان اینکه پنج درصد بودجه دانشگاه‌ها الزاماً باید در امور فرهنگی و فعالیت‌های فرهنگی مذهبی برای دانشجویان هزینه شود، افزود: این موضوع در بودجه دانشگاه در مجلس شورای اسلامی مصوب شده و دانشگاه‌ها موظف به اجرای آن هستند.

    وی با اشاره به اینکه در آیین‌نامه ارتقا نیز به اساتیدی که در حوزه مشاوره‌ای و هدایت دانشجو تاثیرگذارند، امتیاز داده می‌شود، بیان کرد: ارتباط عاطفی بین اساتید و دانشجو برای هدایت دانشجو بسیار اهمیت دارد.

    مسعود ایرانمنش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح آباد در سطح دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی سطح استان کرمان اجرایی می‌شود، اظهار داشت: این طرح بر محور آموزش برای اشتغال دانش آموختگان برگزار می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه درصدی از دانشجویان ما با تعهد اشتغال در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل می‌کنند، گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی صلاحیت حرفه‌ای افراد را پیگیری می‌کنیم.

    منبع:تسنیم

    انتهای پیام 

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=5948

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس