به گزارش مجلس فوری، فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: انتظار این بود تا در پاسخ به سخنان رییس جمهور ایران درباره حقابه هیرمند، اقدامی عملیاتی توسط طالبان انجام شود اما متاسفانه موضع گیری درستی انجام نشد.
وی ادامه داد: طالبان در حالی از نبود آب در پشت سد کمال خان میگویند که اگر آب نیست، چرا آب به گودزره میرود و اجازه بازدید به کارشناسان ما را نمیدهند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: طالبان در محافل سیاسی از پایبندی به تعهدات خود میگویند اما در اجرا به این موضوع عمل نمیکنند.
وی با بیان اینکه سخنان رییس جمهور واقعیتی بود که به درستی ایراد شد، افزود: موضوع حقابه، خط قرمز منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیستان و بلوچستان است.
مالکی با بیان اینکه چندی قبل به این نتیجه رسیدیم که طالبان ارادهای برای اجرای قواعد بینالمللی ندارد، گفت: این موضوع در کمیسیون امنیت ملی و با حضور دستگاههای مختلف مطرح و گزارش به رییس شورای امنیت ملی یعنی رئیس جمهور، ارائه شد.
وی تصریح کرد: طی این نشست قرار شد موضوع رصد و نسبت به اجماع ملی برای تحقق حقابه ایران از طالبان اقدام شود.
اقدام امیدآفرین دولت در حل مشکل کم آبی سیستان و بلوچستان
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی به طرحهای در دست اقدام دولت سیزدهم جهت تأمین آب سیستان و بلوچستان اشاره کرد و اظهارداشت: ۲ ماه قبل جلسهای با وزارت نیرو مبنی بر انتقال آب از دریای عمان برگزار شد، که ضمن اشاره به پیشرفت بیش از هشت درصدی طرح به تسریع اجرای این پروژه تاکید شد.
وی ادامه داد: انتقال آب از “تهلاب” یکی دیگر از پروژههای مطرح شده در این بخش است که با توجه به مشکلات مالی رفع این مشکل نیز مورد تاکید قرارگرفت.
مالکی با اشاره به اجرای همزمان پروژههای انتقال آب چاههای منطقه حرمک و سیستان تصریح کرد: وضعیت چاه نیمهها نگران کننده است بنابراین پیگیری عملیاتی شدن حقابه در کنار سایر اقدامات انجام شده از سوی دولت بسیار مهم است.
وی در ادامه به سفر اخیر رییس جمهور به جنوب سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر روابط ایران و پاکستان در بهترین شرایط ممکن است و کشور پاکستان آمادگی کامل برای فعالیت در بازارچههای مرزی مختلف استان مانند میرجاوه، ریمدان، پیشین و کهک را دارد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: مرز پیشین و ریمدان از مهمترین گلوگاههای اقتصادی و تجاری سیستان و بلوچستان با پاکستان خواهد بود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.