به گزارش صبح مجلس؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاهداری در جمهوری اسلامی ایران با تصویب مواد ۶ و ۷ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:
«ماده ۶- هر باشگاه ورزشی حرفهای علاوه بر یک رشته ورزشی اصلی باید در سه محور زیر تیمداری نماید:
۱- در یک رشته ورزشی سنتی، آیینی، بومی و محلی و واجد ارزش تیمداری
۲- در یک رشته ورزشی پایه، پرنشان، نشانآور و یا پرمخاطب تیمداری
۳- در هر دو بخش بانوان و ردههای پایه رشته ورزشی اصلی خود
تبصره ۱- فعالیت آموزشی در ردههای پایه هر یک از رشتههای ورزشی، تحت عنوان «مراکز آموزشی تخصصی ورزشی» صرفاً ذیل پروانه باشگاه و با تأیید فدراسیونهای ورزشی مربوطه مجاز میباشد.
تبصره ۲- متقاضیانی که تمایل به فعالیت در هر دو حوزه باشگاه ورزشی و باشگاه ورزشی حرفهای دارند باید مجوز هر کدام را به صورت جداگانه کسب نمایند و ذیل هر دو اتحادیه به صورت مستقل فعالیت نمایند.
تبصره ۳- کلیه گروههای ورزشی (تیمهایی) که در مسابقات سطوح شهرستان و بالاتر شرکت مینمایند، باید ذیل باشگاههای دارای پروانه، فعالیت نمایند.
تبصره ۴- مرکز تخصصی و استعدادیابی ذیل پروانه همان باشگاه با مجوز فدراسیون ورزش دانش آموزی مجاز است.
ماده ۷- باشگاهها موظفند:
الف- برنامههای فرهنگی و اجتماعی خود را بر اساس آییننامهای که توسط وزارت با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش و بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور و مصوبه اولویتها و اقدامات اساسی حوزه فرهنگی ورزش کشور (نظامنامه فرهنگی ورزش کشور) مصوب ۲۵/ ۳/ ۱۳۹۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و ابلاغ میگردد، اجرائی نمایند.
ب- برنامههای تمرینی و مسابقات باشگاهی در بخش بانوان و آقایان را در اماکن مربوطه بهصورت مجزا با رعایت حریم شرعی برگزار نمایند. استفاده از مربی و کادر فنی غیرهمجنس ممنوع است.
پ- الزامات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، سیاسی و عدالت مالی را در قراردادهای ورزشکاران، مربیان و مدیران درج نمایند.
ت- دورههای آموزشی مرتبط با فرهنگ، اخلاق ورزشی و مسئولیت اجتماعی را طراحی و اجرا نمایند.
ث- پیوست فرهنگی- اجتماعی اماکن و باشگاههای ورزشی را تدوین و اجرا نمایند.
ج- کانونهای هواداران را ایجاد، راهبری و نظارت نمایند.
تبصره ۱- باشگاهها مکلفند در مجموعه تحت مدیریت خود، مسئول امور فرهنگی و مسئولیت اجتماعی را با پیشنهاد باشگاه و تأیید اداره کل ورزش و جوانان استان انتخاب نمایند.
تبصره ۲- ضوابط بندهای «پ»، «ت»، «ث» و «ج» و تبصره ۱ این ماده توسط وزارت با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حداکثر ظرف سه ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون تهیه و ابلاغ شود.»
با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی ماده ۸ لایحه نظام جامع باشگاهداری در جمهوری اسلامی ایران جهت رفع ابهامات و ایرادات وارده به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شد./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.