روحالله لکعلیآبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی صبح مجلس نسبت به فعالیتهای غیرتخصصی برخی از اینفلوئنسرها و بلاگرها در حوزه سلامت هشدار داد و خواستار نظارت جدی بر این فضا شد.
نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرگذاری گسترده فضای مجازی در زندگی واقعی مردم گفت: اگرچه به این فضا، اشتباهاً “مجازی” نامیده میشود، اما تأثیرات آن کاملاً واقعی است. امروز برخی افراد بدون هیچگونه تخصص یا دانش علمی، در قالب کارشناس حوزه سلامت فعالیت میکنند و این موضوع میتواند به سلامت و حتی جان مردم آسیب بزند.
لکعلیآبادی با بیان اینکه در حوزههایی مانند مد یا آشپزی ممکن است خطا تنها به نارضایتی ختم شود، تأکید کرد: اما وقتی کسی بدون صلاحیت علمی توصیههای پزشکی یا سلامت ارائه میدهد، ما با موضوعی حیاتی و خطرناک مواجه هستیم. سلامت مردم جای آزمون و خطا نیست.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: اینفلوئنسرهایی که صرفاً به دلیل شهرت، مورد اعتماد مخاطبان قرار میگیرند، گاهی با تبلیغ داروها، کرمها یا محصولات نامعتبر سلامت مردم را تهدید میکنند. فارغ از نیت تجاری این افراد، باید جلوی چنین فعالیتهایی گرفته شود.
نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش خانوادهها بهویژه والدین در هدایت مصرف رسانهای فرزندان گفت: باید مراقب باشیم چه محتوایی را میپذیریم. اعتماد به رسانههای رسمی و شناسنامهدار و کارشناسان دارای صلاحیت، شرط اساسی حفظ سلامت جامعه است. نمیشود هر کسی که دنبالکننده زیاد دارد، مرجع سلامت مردم شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فضای مجازی در حوزههای مختلف از جمله سلامت، اقتصاد، سیاست و تجارت تاثیرگذار شده است. همانطور که این فضا فرصتساز است، اگر رها شود میتواند تهدیدزا نیز باشد.
شایان ذکر است کارزار “درخواست برخورد قضایی و جلوگیری از فعالیت غیرعلمی اینفلوئنسرها و بلاگران مدعی حوزه سلامت” از طرف عموم مردم ایران، متخصصین حوزه بهداشت، سلامت و درمان منتشر شده است و تا زمان انتشار این خبر به بیش از ۶۲۷۰ امضاء رسیده است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.