×
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی:

آغاز تحقیق و تفحص از شیلات و ستاد مقابله با گرد و غبار

با تصویب اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، دو هیأت تحقیق و تفحص برای بررسی عملکرد سازمان شیلات کشور و ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار تشکیل شد؛ اقدامی که در واکنش به ناکارآمدی‌های گزارش‌شده و مطالبات نظارتی نمایندگان مجلس صورت گرفته است.

  • محمدامین سالاری محمدامین سالاری
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
  • 1960 بازدید
  • ۰
  • آغاز تحقیق و تفحص از شیلات و ستاد مقابله با گرد و غبار

    در نشست امروز کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، کلیات طرح ۵۶ ماده‌ای مربوط به حفظ کاربری اراضی کشاورزی به تصویب رسید. همچنین، اعضای هیأت‌های تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان شیلات کشور و ستاد ملی مقابله با گرد و غبار انتخاب شدند.

    به گزارش خبرنگار پارلمانی صبح مجلس، سمیه رفیعی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست امروز کمیسیون اظهار داشت: جلسه امروز با چهار دستور مهم برگزار شد. نخستین دستور مربوط به بررسی طرح حفظ کاربری اراضی کشاورزی بود. این طرح با هدف رفع خلأهای قانونی موجود، افزایش کارآمدی و تأمین امنیت قضایی در حوزه اراضی کشاورزی تدوین شده و امروز کلیات آن در کمیسیون به تصویب رسید.

    وی افزود:«این طرح که با محوریت نمایندگان عضو کمیسیون کشاورزی تدوین شده، مشتمل بر ۵۶ ماده است و در صورت تصویب نهایی در صحن علنی، می‌تواند ابزار قانونی موثری در مقابله با تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی باشد.

    سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: در ادامه جلسه، دو انتخابات برگزار شد؛ نخست، انتخاب اعضای هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان شیلات کشور و دوم، انتخاب اعضای هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار در سازمان حفاظت محیط زیست. همچنین اعضای هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان شیلات کشور به این شرح انتخاب شدند: سمیه رفیعی، جهانبخش قلاوند، هوشنگ هادیان پور، رحیم کریمی، سید محمد سادات ابراهیمی، جمشید قائم مقام، علیرضا عباسی ، عبدالغفور امان زاده، ابوالقاسم جراره، مجتبی یوسفی، بیژن نوباوه وطن، محمدرضا احمدی سنگر، علی کرد، محسن زنگنه، عبدالجلال ایری.

    وی با اشاره به دلایل این دو تحقیق و تفحص گفت: در خصوص ستاد مقابله با گرد و غبار، عملکرد این مجموعه متناسب با انتظارات نبوده است، در حالی که پدیده گرد و غبار در سال‌های اخیر به‌طور مکرر و گسترده کشور را درگیر کرده است. از این رو، ضرورت نظارت و ارزیابی جدی‌تر عملکرد این نهاد بیش از پیش احساس می‌شود.

    رفیعی همچنین با اشاره به بررسی موضوع افزایش قیمت حبوبات در کشور گفت: با وجود اینکه نه تولید و نه واردات حبوبات کاهش یافته، اما در نظام عرضه دچار اشکال هستیم. این اختلال به دلیل پدیده‌هایی همچون احتکار یا عدم عرضه به بازار تا تعیین تکلیف نهایی قیمت‌ها به وجود آمده است. از آنجا که سه مرجع مختلف در حوزه قیمت‌گذاری دخیل هستند، این وضعیت موجب کاهش دسترسی مردم به حبوبات و جهش قیمتی آن شده است.

    وی در پایان تأکید کرد: در این زمینه، کمیسیون از سازمان بازرسی کل کشور و سازمان تعزیرات حکومتی خواست تا با ورود به موضوع، نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع را افزایش دهند./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=28371

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    VpXljC لطفاً کد نمایش داده شده را وارد نمایید.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس