×
نماینده مردم اصفهان:

بحران آب، نتیجه سوء مدیریت و نبود برنامه‌ریزی است

عباس مقتدایی، عضو فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس، با اشاره به بحران آب گفت: سوء مدیریت و نبود برنامه‌ریزی مناسب، کشور را درگیر چالش‌های جدی کرده است. وی افزود: دوراندیشی در عرصه مدیریت آب وجود ندارد و تصمیم‌گیری‌های فعلی نتوانسته‌اند به چشم‌اندازی برای آینده منجر شوند.

  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
  • ایسنا
  • 998 بازدید
  • ۰
  • بحران آب، نتیجه سوء مدیریت و نبود برنامه‌ریزی است

    به گزارش صبح مجلس؛ عباس مقتدایی با اشاره به مواجهه کشور با بحران آب با بیان اینکه «مدیریت آب موضوعی است که اکنون در کشور وجود دارد و باید به آن توجه کنیم است»، اظهار کرد: واقعیت آن است که اگرچه خشکسالی‌ها، کمبودها و نواقصی وجود دارد و کمبود بارش قابل مشاهده است اما در کنار این نکته منفی، سوء مدیریت در عرصه آب نیز کاملاً مشهود است و مدیریت‌های تصمیم گیرنده و مدیریتی که بتواند دوراندیشانه عمل کند و سال‌های آینده را ببیند، وجود ندارد؛ کما اینکه در ادوار قبل نیز همین نقیصه سبب شده است که امروز با وضعیت بغرنجی مواجه باشیم.

    وی افزود: اکنون گلایه‌مندی جدی آن است که تصمیم گیرندگان عرصه آب در وزارت نیرو در سطوح مختلف اعم از ملی و منطقه‌ای، قدرت تصمیم گیری و توان اجرای اراده‌ها را ندارند؛ نمونه آن را می‌توان در نحوه بازگشایی رودخانه زاینده رود مشاهده کرد؛ تصمیم گرفته می‌شود، لغو می‌شود و پس از آن مجدداً همان تصمیم با لطماتی که ایجاد شده است، اجرا می‌شود؛ این یعنی ناکارآمدی در مدیریت و عدم آموزش مدیران.

    عضو فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق کشور گفت: اکنون بخشی از مدیرانی که در عرصه آب کشور فعال هستند با آزمون و خطا موارد را یاد گرفته‌اند و این را باید به عنوان یک نقیصه دنبال کرد. یکی از موضوعاتی که در ماه‌های آینده در در فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق کشور دنبال می‌کنیم، همین مبحث است که آیا کسانی که در مدیریت آب و به طور کلی موضوعات مرتبط با انرژی در کشور مسئولیت دارند، از صلاحیت‌های لازم، توانمندی‌ها، خبرگی و نخبگی لازم برخوردارند یا اینکه بنا به حوادث، رفاقت‌ها و انواع و اقسام لابی‌گری‌ها در این مواضع قرار گرفتند.

    مقتدایی عنوان کرد: ما کارهای خوبی در کشور در طول سالیان گذشته تا الان انجام شده است و جان‌فشانی‌های بخشی از بدنه مدیریتی کشور را انکار نمی‌کنیم اما اذعان می‌کنیم که برخی از کسانی که امروز متولی آب هستند، نتوانستند صلاحیت‌های لازم را برای اینکه در این جایگاه باشند، احراز کنند و نوع معضلات کشور خود دلیلی بر این ادعای است.

    وی گفت: مجلس دوازدهم با ورود به سال دوم خود یعنی بعد از اجلاسیه دوم، خیز جدی برای کمک تقنینی و استفاده از ابزارهای نظارتی در عرصه آب و برق کشور را برخواهد داشت و به نظر می‌رسد مدیران پاسخگو باید بمانند و مدیرانی که صلاحیت و رویکرد پاسخگویی ندارند، ‌باید عرصه را به افراد معتبرتر بسپارند./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=28189

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    V9d8p2 لطفاً کد نمایش داده شده را وارد نمایید.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس