به گزارش صبح مجلس؛ اواخر سال ۱۴۰۲ ماده واحدهای با عنوان، “تعیین اصول حاکم بر بازنگری آییننامه ارتقاء مرتبه اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری” در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که طی آن قرار شد آییننامه ارتقاء مرتبه اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری بازنگری شود.
بر اساس این مصوبه مقرر شد، آییننامه جدید در سه فصل مستقل: ۱ ـ حوزه علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر، ۲ ـ حوزه علوم پزشکی و ۳ ـ حوزه سایر علوم (علوم پایه، فنی ـ مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی و …) و یک فصل مشترک تدوین شود.
تهیه فصل مربوط به علومانسانی، علوماجتماعی و هنر این آییننامه به شورای تحول و ارتقاء علومانسانی شورایعالی انقلاب فرهنگی واگذار شد. شورای تحول از فروردینماه سال گذشته عملیات تدوین این بخش از آییننامه را به عهده گرفت و با همراهی مرکز سیاستهای علمی کشور آن را دنبال کرد.
روزهای پایانی سال گذشته، وزیرعلوم در نشستی با دستاندرکاران تدوین پیشنویس آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی در گروه علوم انسانی، اجتماعی و هنر، این پیشنویس را بررسی و قرار شد گزارش نهایی این آییننامه پس از بررسی نهایی در کارگروهی مشترک بین وزارت علوم و شورای تحول به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.
سیمایی صراف، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به آخرین بررسیها و هماهنگیها بین وزارت علوم و شورای تحول در خصوص این بخش از آیین نامه ارتقا اظهار داشت: وزارت علوم با شورای تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه هماهنگ است زیرا آنها روی بخشی از آییننامه ارتقا کار کردند و موضوع را پیش بردند.
وی گفت: ما حاصل کار آنها در بازنگری آییننامه ارتقا در بخش گروه علومانسانی، اجتماعی و هنر را با کاری که در وزارت علوم صورت گرفته است را در چندین جلسه مشترک مقایسه و بررسی کردیم و قرار است سند واحدی با عنوان آییننامه ارتقا اساتید تا نیمه اردیبهشتماه استخراج شود.
تصویب و تایید نهایی آییننامه ارتقا در شورایعالی انقلاب فرهنگی
وزیرعلوم درباره سرنوشت این سند پس از تایید نهایی در وزارت علوم گفت: مسلما شورای عالی انقلاب فرهنگی مرجعیت تصویب اسنادی این چنین را بر عهده دارد منتها اینکه این شورا در برخورد با این سند قرار است جز به جز موارد و تبصرهها را به شور بگذارد یا تنها درباره کلیات نظر دهد موضوعی است که در جلسات آینده شورا مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به تفاوت حوزههای دانشی و اهمیت آن در ارتقا اساتید گفت: ارتقایی که برای استاد حوزه علومانسانی انتظار داریم با نحوه ارتقا استادی که در حوزه فنی مهندسی هست حتما باید متفاوت باشد و لذا این تفاوتها و مولفهها در آییننامه ارتقا اساتید دیده شده است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.