به گزارش صبح مجلس؛ سلمان اسحاقی درباره تخصیص ارز برای واردات دارو گفت: در پیگیریهای که کردیم، ما اصرار داشتیم که از محل ۱۱ میلیارد یورو که برای کالاهای ارزی تخصیص پیدا میکند، کالاهای ستارهدار مشخص شود که برای حوزه بهداشت و درمان چه اقداماتی انجام خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پیگیریهایی که وزیر بهداشت کردند و اصراری که کمیسیون بهداشت داشت، قرار شد سه و نیم میلیارد یورو تفاهمنامهای بین وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه منعقد شود تا این مبلغ در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی استفاده شود که برای کالاهای اساسی بوده است. سازمان غذا و دارو نه تنها این مبلغ را لازم داشت، بلکه نزدیک به ۲ میلیارد یورو هم از محل ارز مبادلهای نیز درخواست داشت.
وی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم که اگر امسال به موضوع تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی توجه نشود، مردم توانایی درمان را نخواهند داشت، یادآور شد: امروز مشکلی که داریم، هزینه بالای دارو است به گونهای که اگر یک کسی بیماری نادر دارد و باید ۳ دارو استفاده کند، تنها ۲ تا از آنها را استفاده میکند و یکی را در بازار آزاد میفروشد، یا یک دارو را استفاده میکند و ۲ داروی دیگر را میفروشد، ما باید این موارد را مدیریت کنیم.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان تاکید کرد: نکته بعدی این است که وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان متعهد شدند که ورود جدیتری به بحث نظارت بر ارز دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین مافیای دارو داشته باشند.
وی در خصوص فروش داروهای سرطانی توسط برخی از مراکز بهداشتی و درمانی گفت: یکی از مشکلاتی که داشتیم این است که از نظر کیفی نظارتی بر بیمارستانها نداریم؛ فقط تختها را اضافه میکنیم. به همین دلیل، کمیسیون بهداشت و درمان وزارت بهداشت را مکلف کردیم که با کمک منابع مراجع اطلاعاتی مانند اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور، ورود کند. انشاءالله نظارت نامحسوسی را خود کمیسیون نیز خواهد داشت./پایان پیام
قوای محترم سه گانه باید نظارت کافی و وافی بر مافیا های محترم داشته باشند تا رعایت حداقل موازین بین المافیایی را بنمایند وبیش از پیش مراقب خواهر ومادر مردم بوده تا خواهر ومادرانشان از گزند در امان باشند