زبان فارسی یکی از ستونهای انکارناپذیر هویت ملی ملت ایران است. رهبر معظم انقلاب هم همواره تاکید بر حفاظت و پاسداشت این زبان دیرین و کهن دارند.
مرکز پژوهشهای مجلس در سال ۱۴۰۳ با احساس وظیفه نسبت به این امر ملی و مهم، اولین همایش زبان و ادبیات فارسی را در این مرکز با حضور اساتید این حوزه برگزار کرد. این همایش با حضور دکتر بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش های مجلس، جمعی از اساتید و نخبگان زبان و ادبیات فارسی و رییس و اعضای بنیاد استاد شهریار، روز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ در مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد.
نگاهداری در این همایش ادبیات و شعر را ابزار همبستگی اجتماعی عنوان کرد. وی با بیان اینکه ادبیات به عنوان آینه، هویت و اصالت یک جامعه و تمدن است، گفت: روح جمعی و هویت ملی هر ملتی از طریق شعر و ادبیات تجلی پیدا می کند و نقش راهبردی دارد.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه چهرهای برجسته ادبیات ما، فرهنگ و هویت ملی ایرانیان را فراروی چشمان جهانیان نهاده است، گفت: شاهنامه فردوسی نماد ادبیات حماسی در ایران و جهان است.
سبک زندگی مردم در حوزه ادبیات
رییس مرکز پژوهشهای مجلس در سخنان خود تاکید کرد: مرکز پژوهشهای مجلس آماده همکاری برای ترویج زبان و ادبیات فارسی است؛ البته در این زمینه گزارشهای مهمی نیز تا کنون تدوین و منتشر کرده است که این روند با حضور اساتید زبان و ادبیات فارسی میتواند توسعه پیدا کند./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.