به گزارش خبرنگار پارلمانی صبح مجلس، بانک رفاه کارگران، که از سال ۱۳۳۷ بهعنوان بانک عملکردی سازمان تأمین اجتماعی برای مدیریت ذخایر و اندوختههای بیمهای تشکیل شد، همواره از منابع مالی بیمهشدگان، کارفرمایان و مستمریبگیران تأمین شده است. دولت هیچ نقشی در تأسیس، تأمین مالی یا افزایش سرمایه این بانک نداشته و ندارد.
در دهههای مختلف، بهویژه پس از انقلاب اسلامی، این بانک به اشتباه بهعنوان اموال دولتی در نظر گرفته شد و در قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، حکم به واگذاری آن صادر شد. این رویه با توجه به سیاستهای کلی تأمین اجتماعی که در فروردین ۱۴۰۱ توسط رهبر معظم انقلاب اعلام شد، غیرقانونی و مغایر با حقوق ملت است. بنابراین، لغو این واگذاری و بازنگری در قوانین مربوطه ضروری به نظر میرسد.
در این رابطه، رحمتالله نوروزی، نایب رئیس دوم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی صبح مجلس اظهار داشت: ما هم در کمیسیون اجتماعی و هم در فراکسیون کارگری، انشاءالله این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
نایب رئیس دوم کمیسیون اجتماعی گفت: این حق مسلم کارگران عزیز و سازمان تأمین اجتماعی است. باید به این موضوع ورود کنیم و بررسی کنیم که علت این اتفاق چیست؟ و با همکاری دولت و مجلس، این مسئله را حل خواهیم کرد.
نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: بانک رفاه کارگران با هزینه کارگران تأسیس شده و باید بهعنوان بانکی متعلق به کارگران باقی بماند. این بانک، بانک خود کارگران است و باید به آنها بازگردد./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.