×
رضا سپهوند، نماینده مجلس؛

مخالفت‌ تندروها با FATF جنبه سیاسی دارد و خلاف منافع ملی است

رضا سپهوند، نماینده مجلس، با انتقاد از مخالفت‌های داخلی با پیوستن به FATF، تاکید کرد که این مخالفت‌ها بیشتر جنبه سیاسی دارد و منافع ملی را قربانی منافع شخصی و جناحی کرده است. وی با اشاره به مشکلات اقتصادی ناشی از عدم پیوستن به این معاهده بین‌المللی، خواستار توجه فوری به مصلحت کشور شد.

  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
  • ایلنا
  • 1142 بازدید
  • ۰
  • مخالفت‌ تندروها با FATF جنبه سیاسی دارد و خلاف منافع ملی است

    به گزارش صبح مجلس؛ رضا سپهوند در خصوص مخالفت جریانی در مجلس با بررسی مجدد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: FATF  در مجلس دهم تائید شده و به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته و آنجا است که معطل گذاشته‌اند و در واقع مجمع باید آن را در دستور کار خود قرار دهد. مقام معظم رهبری هم که دستور دادند دوباره بازنگری شود و مجمع است که باید این بررسی را داشته باشد.

    این نماینده مجلس ادامه داد: این صحبت‌هایی که بعضی‌ها در مجلس می‌کنند در واقع یک کار تبلیغاتی است و می‌خواهند بر نظر مجمع تشخیص مصلحت تاثیر بگذارند.

    وی در پاسخ به این که چقدر گره‌گشایی در مواردی همچون بحث FATF می‌تواند برای اقتصاد مفید باشد، عنوان کرد:‌ واقعیت این است که FATF فقط برای دولت نیست، FATF یک معاهده بین‌المللی بین بانک‌های خصوصی است که تمام مردم دنیا هر پولی بخواهند جابه‌جا کنند باید کشورشان جزء معاهده باشد.

    این عضو کمیسیون انرژی تاکید کرد: در حال حاضر مردم ما به شدت مشکل دارند، چه آن‌هایی که سرمایه‌گذار هستند و باید پول جابه‌جا کنند. چه آن‌هایی دانشجو هستند و پدر و مادرشان می‌خواهند پول جابه‌جا کنند دچار مشکل شده‌اند. به هر حال همه دچار مشکل شده‌اند.

    وی ادامه داد: خود دولت هرچه صادرات دارد نمی‌تواند پولش را وارد کند و این ضربه شدیدی به کشور زده است. حال دوستانی که مخالف هستند مخالفت‌شان از نوعی است که اگر FATF باشد آن کارها را می‌توانند انجام دهند یعنی مشکلی برای جابه‌جایی پول از آن مسیرها برای‌شان ایجاد نمی‌شود.

    سپهوند تاکید کرد: مخالفت‌ها کاری کرده است که ما دچار خودتحریمی شده‌ایم، یعنی علاوه بر مخالفت‌های آمریکا ما یک عده‌ای داریم در داخل که با مختلفت با دولت برای پیوستن به FATF ما را دچار خودتحریمی کرده‌اند و این‌ها استراتژی غلطی است. در صورتی که در روسیه پوتین در جلسه بریکس از سران کشورهای عضو خواهش کرد کمک کنند که روسیه در لیست سیاه FATF قرار نگیرد و ما در این بلعکس عمل می‌کنیم.

    وی ادامه داد: هم نمایندگان‌ ما هم باید به این موضوع آگاه باشند و هم دولتمردان ما و هم از مجمع تشخیص مصلحت نظام این انتظار می‌رود که مصلحت ملی را بر منافع سیاسی ترجیح بدهند.

    این نماینده مجلس بیان کرد: من طرفدار مذاکره در هر شرایطی هستیم. پیامبر گرامی در شعب ابیطالب بود و مذاکره را بر محاصره ترجیح داد. ما الان در محاصره انواع تحریم‌ها قرار گرفته‌ایم و هیچ کشوری در طول تاریخ این کار را با خودش نکرده است که خودش را از مذاکره محروم کند.

    وی یادآور شد: دولت‌ها حتی در شرایط جنگی هم کانال‌هایی را برای ارتباط می‌گذارند الان هم این کانال‌ها بین ایران و آمریکا وجود دارد ولی ما باید مذاکره کنیم البته مذاکره‌ای که بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری توأم با مصلحت، عزت و حکمت و اقتدار باشد.

    این نماینده مجلس گفت: باید مستقیم هم مذاکره کنیم نه با حاشیه‌ها و واسطه‌ها که منافع خودشان را در این مذاکرات ترجیح دهند. ما باید مذاکره مستقیم کنیم و دولت هم فرآیند خوبی را آغاز کرده است. آقای ظریف یک سیاست‌مدار اندیشمندی است که می‌تواند این مذاکرات را راهبری کند همان طور که برجام را انجام داد این را هم می‌تواند خوب راهبری کند و این مخالفت‌هایی که تندروها از خیابان تا پارلمان علیه ایشان انجام می‌دهند در واقع بیشتر جنبه سیاسی دارد و در راستای منافع ملی نیست./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=25021

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس