×

یکی از راهکارهای جبران ناترازی گاز افزایش تولید با ساخت و توسعه نیروگاه‌هاست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بر لزوم جذب سرمایه گذار جهت احداث نیروگاه های جدید و خروج نیروگاه های بخاری در راستای کاهش مصرف مازوت تاکید کرد.

  • ۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۴
  • ۰
  • یکی از راهکارهای جبران ناترازی گاز افزایش تولید با ساخت و توسعه نیروگاه‌هاست

    به گزارش مجلس فوری، جواد حسینی کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره لزوم افزایش بودجه صنعت برق در بودجه ۱۴۰۲ در راستای افتتاح نیروگاه جدید و خروج نیروگاه های بخاری برای کاهش مصرف مازوت در کشور گفت: یکی از راهکارهای جبران ناترازی گاز افزایش تولید با ساخت و توسعه نیروگاه‌هاست؛ وزارت نیرو بخشی از این کار را انجام می‌دهد اما واقعیت این است که اعتبار به این اندازه وجود ندارد که با آن نیروگاه جدید ساخته شود از این رو باید برای جذب سرمایه گذار در این حوزه تلاش صورت گیرد.

    وی راهکار نجات صنایع زیان‌ده برق را بروزرسانی، تکمیل زنجیره و همکاری با شرکت های بزرگ تر برای انجام کارهای تحولی عنوان کرد.

     عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به مصرف سوخت مایع در نیروگاه های حرارتی، تحویل ندادن سوخت پاک به نیروگاه ها را ناشی از ناترازی گاز بیان کرد و گفت: برای رفع مشکل ناترازی گاز به ۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری احتیاج بود اما این سرمایه گذاری صورت نگرفته و دولت به دنبال سرمایه گذاری برای حل مشکل ناترازی گاز است.

    حسینی کیا درباره اینکه چرا وزارت نفت سوخت گاز به نیروگاه ها برای مقابله با آلودگی ناشی از مصرف سوخت مایع نمی دهد، گفت: وزارت نفت نمی‌تواند به نیروگاه‌ها گاز به جای سوخت مایع دهد که آن هم به دلیل کمبود گاز است.

    این نماینده مجلس ادامه داد: واقعیت این است که با فرارسیدن فصل سرد سال میزان مصرف در حوزه خانگی افزایش یافته و میزان تقاضا از میزان عرضه پیشی می گیرد این امر سبب می شود تا با ناترازی در حوزه گاز مواجه شویم لذا برای جلوگیری از خاموشی بخش خانگی ناچار هستیم در نیروگاه ها از سوخت جایگزین استفاده کنیم.

    وی بر ضرورت گام برداشتن در مسیر بهینه سازی مصرف و تصفیه سوخت مازت مصرفی در نیروگاه ها تاکید کرد و گفت: دولت به دنبال سرمایه گذاری برای حل مشکل ناترازی گاز است که بخشی از کار بر عهده دولت در راستای تکمیل زنجیره، سرمایه گذاری و فاینانس است.

    حسینی کیا خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای بهینه سازی مصرف در بخش خانگی و حتی صنایع از اهمیت بالایی برخوردار است و استفاده از تجهیزات نوین می تواند میزان مصرف انرژی در بخش صنعت را کاهش دهد.

    انتهای پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=2479

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس