×
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی

تلاش برای تدوین و تصویب قوانین بر اساس شریعت خدمت بزرگی به اسلام است

حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی در دیدار با رئیس و برخی محققان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، تدوین قوانین بر اساس شریعت را خدمتی بزرگ به اسلام دانست و تأکید کرد: فعالیت‌های خالصانه برای رضای خدا، همواره برکت‌آور و منشأ خیر است.

  • محمدامین سالاری محمدامین سالاری
  • ۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
  • روابط عمومی مرکز تحقیقات اسلامی
  • 1035 بازدید
  • ۰
  • تلاش برای تدوین و تصویب قوانین بر اساس شریعت خدمت بزرگی به اسلام است

    حضرت آیت الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید با اشاره به اینکه تلاش حفظ اسلام و تدوین و تصویب قوانین بر اساس شریعت کار بسیار ارزشمند، نعمت و خدمت بزرگی به اسلام است، گفت: اگر فعالیت‌ها صرفا برای رضایت خداوند و با نیت خالص و خدمت به دین و مردم باشد، قطعا با برکت و منشاء خیر خواهد بود.

    وی، در ‌این دیدار که رئیس و برخی محققان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس حضور داشتند یادآورشد: خداوند متعال وعده داده است که فعالیت کسانی که با انگیزه الهی برای خدمت به دین و مردم تلاش می کنند را هرگز بدون بهره و نادیده نمی گیرند واینکه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برای حفظ اسلام و قوانین و قواعد اسلامی تحقیق و مطالعه می‌کند قطعا خداوند به شما کمک خواهد کرد و وظیفه ما نیز دعا کردن است.

    ایشان با بیان خاطراتی از علامه طباطبایی صاحب المیزان و نتیجه اخلاص که عنایت الهی را بهمراه دارد، ماجرای دیدار ایشان با “شاه حسین ولی” را بیان داشت: این خاطره نشان می دهد که خلوص نیت و کار برای خداوند متعال هرگز فراموش شدنی و تعهدات خداوند نقض شدنی نیست و قطعا به پیشبرد امور کشور و مردم کمک می‌کند.

    این مرجع تقلید خاطره علامه طباطبایی و شاه حسین ولی را اینگونه نقل می‌کند: “علامه طباطبایی فرمودند، هنگام اقامت در نجف اشرف، هزینه زندگی‌‌ام به مشکل خورده و نیاز مالی شدید پیدا کردم و شهریه هم نمی‌رسید، روزی در منزل نشسته بودم و کتابی را مطالعه می‌ کردم که ناگهان رشته افکارم پاره شد و با خود گفتم تا کی می‌‌توانم اینگونه زندگی کنم؟» به محض این که این فکر از خاطرم گذشت، کسی محکم در خانه را کوبید. در را باز کردم با شخصی روبرو شدم که عمامه داشت ولی شبیه عمامه معمولی و روحانی نبود، از طرف خداوند پیام دادند که “ما در این هیجده سال چه کوتاهی کردیم و شما گرسنه مانده‌اید که اکنون نگران شدید و درس و مطالعه را رها کردید و به فکر رزق و روزی افتادید؟

    وی ادامه داد: علامه طباطبایی به فکر فرو رفتند که منبع این هیجده سال چه بوده است، وقتی از نجف به تبریز برگشتند بعد از نمازظهر به وادی السلام شهر رفتند و بر سنگ قبری نوشته است: “شاه حسین ولی»، علامه فرمودند فهمیدم که آغاز هیجده سال، همان وقتی بود که معمم شدم، از خاطره استفاده می شود که خداوند تعهدش برای کسانی که نیت خالص داشته باشند و برای یاری دین خداوند تلاش کنند، نقض شدنی نیست،

    رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تلاش خواهد کرد که نظریات و ظرفیت‌های علمی و فقهی حوزه های علمیه را در مسائل قانونی اشراب نماید تا قانون براساس مباحث فقهی و دینی تدوین و تصویب شود.

    حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد زیادی از طلاب و فضلای علوم اسلامی با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس همکاری دارند، یادآوررشد: این مرکز در میان پارلمان های کشورهای اسلامی مدل جدیدی و بی بدیلی است و مجلس شورای اسلامی تنها پارلمان اسلامی است که قبل از تبدیل و تنظیم قانون، مباحث فقهی، دینی و شرعی در آنها لحاظ می شود.
    وی ادامه داد: معاضدت فقهی و شرعی به نمایندگان مجلس در ارتباط با تصویب قوانین از طریق گزارش‌های علمی تقنینی، راهبردی و نظارتی ، همکاری و مشارکت فکری در جریان بررسی طرح‌ها و لوایح از مباحثی است که مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با حضور فعال در کمیسیون‌های تخصصی دنبال می‌کند./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=24789

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس