×
نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس:

کیفیت پایین غذای دانشجویان ناشی از سیاست‌های نادرست و کمبود بودجه است

فرشاد ابراهیم‌پور، با اشاره به اعتراضات دانشجویان در خصوص کیفیت پایین غذای دانشگاه، گفت: سیاست‌های نادرست، کمبود بودجه و خصوصی‌سازی خدمات رفاهی دانشجویی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذای دانشگاه‌هاست. وی تأکید کرد: مجلس برای حل این مشکل به طور جدی اقدام خواهد کرد.

  • ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
  • ایکانا
  • 677 بازدید
  • ۰
  • کیفیت پایین غذای دانشجویان ناشی از سیاست‌های نادرست و کمبود بودجه است

    به گزارش صبح مجلس؛ فرشاد ابراهیم پور نورآبادی در واکنش به اعتراضات دانشجویان چندین دانشگاه شناخته شده و مسمومیت‌های غذایی و معضل تکراری بی کیفیت بودن تغذیه دانشجویان، گفت: پارادوکسی سوال برانگیز از ناتوانی در آموزش عالی کشور را می توان در عبارت “دانشگاه خانه دوم دانشجویان است اما کیفیت غذای دانشگاه هیچگاه با غذای خانگی برابری نمی‌کند” مشاهده کرده و آن را مشت نمونه خروار در سیستم مدیریتی برخی از دانشگاه‌های کشور خلاصه کرد.

    نماینده مردم ایذه، باغ‌ملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی، افزود: کیفیت پایین غذا در دانشگاه‌ها ناشی از سیاست‌های نادرست، بودجه ناکافی و عدم تخصیص مناسب اعتبارات است. این مشکلات باعث شده دانشجویان با تغذیه نامناسب روبه‌رو شوند و اعتراضات نمادین آن‌ها، مانند صف کردن ظروف غذایی در محوطه دانشگاه‌ها، بازتاب ناخوشایندی در شبکه‌های اجتماعی داشته باشد.

    نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خصوصی‌سازی خدمات رفاهی دانشجویی، از جمله آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها، یکی دیگر از عوامل این وضعیت است. پیمانکاران خصوصی برای کاهش هزینه‌ها و افزایش سود، کیفیت خدمات را کاهش می‌دهد و این مسئله نه‌تنها نارضایتی دانشجویان، بلکه هدر رفت منابع را نیز به دنبال داشته است.

    ابراهیم‌پور با تأکید بر لزوم تقویت نظارت بر خدمات رسانی دانشجویان، گفت: نبود نظارت کافی بر غذای دانشجویی و شفاف نبودن قراردادهای پیمانکاری، عامل اصلی این مشکلات است. متأسفانه امسال تعداد دانشجویانی که به دلیل کیفیت پایین تغذیه اعتراض کرده‌اند، افزایش یافته است و اگر این موضوع به‌ درستی مدیریت نشود، پیامدهای گسترده‌تری در پی خواهد داشت.

    وی تورم و گرانی را عاملی دیگر بر بی کیفیتی غذای دانشجویان دانست و ادامه داد: تورم و افزایش هزینه‌ها نیز شرایط را بدتر کرده است، متأسفانه ارگان مستقلی برای ارزیابی کیفیت خدمات دانشجویی وجود ندارد و این خلأ نظارتی باعث شده گروهی سودجو از این وضعیت سوءاستفاده کنند؛ در نتیجه رفاه دانشجویان در اولویت نبوده و انتظار می‌رفت که این‌گونه مسائل حداقلی دیگر به مشکلی تکراری تبدیل نشوند.

    نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: مدیریت نادرست در حوزه آموزش عالی کشور امکانات حداقلی را نیز به امری دشوار تبدیل کرده است؛ عواملی مانند تورم، کمبود اعتبارات، منفعت‌طلبی برخی افراد و نبود سیاست‌گذاری بلندمدت، ریشه این مشکلات است. مسائل مربوط به مسمومیت غذایی و کیفیت پایین تغذیه دانشجویان بازتاب همین وضعیت است و مجلس این موضوع را که یکی از اولویت‌های حداقلی آموزش عالی است، به طور جدی پیگیری خواهد کرد./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=24571

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    xVIEby لطفاً کد نمایش داده شده را وارد نمایید.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس