به گزارش مجلس فوری، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه کارگروه مشترک مواقع اضطراری آلودگی هوای پایتخت و فراکسیون محیطزیست مجلس با اشاره به این که این جلسه با توجه به پایداری هوا و از بعد نظارتی مجلس تشکیل شد، گفت: دستگاههایی که در این کارگروه عضو هستند هر کدام بنا به وظیفه شان در این نشست دعوت شدند و گزارش عملکرد دادند.
وی با اشاره به دغدغه نماینده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: نماینده این دانشگاه اعلام کرد که به عنوان مسئول سلامت کارگروه اضطرار، با توجه به تداوم آلودگی هوا در هفته جاری و افزایش قابل توجه مواجهه شهروندان با این حجم آلودگی، پیشنهاد قطعی ما تعطیلی پایتخت بود که متاسفانه تصویب نشد که در این خصوص رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم در نامهای هشدارهای لازم را به وزیر بهداشت اعلام کرده است.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به پیشبینی نماینده سازمان هواشناسی در جلسه افزود: متاسفانه با توجه به مدل نقشههای هواشناسی از روز دوشنبه هفته آینده مجددا وارد پایداری جوی در تهران میشویم و افزایش غلظت آلایندهها آغاز میشود.
رفیعی به دغدغه مسوولان آموزش و پرورش استان را در زمان تعطیلی مدارس اشاره کرد و گفت: در عین حال با توجه به نظر کارشناسان بهداشت قطعا سلامت جان دانشآموزان و عدم مواجهه آنها با بار آلودگی هوا و پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با آلودگی هوا از اولویت بالاتری برخوردار است و همگان باید به این امر عنایت جدی داشته باشند.
وی گفت: در این جلسه همچنین تاکید شد که آموزش و پرورش با توجه به شرایط آلودگی هوا در فصل سرما باید تدابیری برای تقسیم تعطیلات تابستانی اختصاص بخشی از آن به فصل آلودگی هوا اتخاذ کند تا بدین ترتیب تعطیلی مدارس لطمهای به درس و فعالیتهای پرورشی مدارس وارد نکند که در این زمینه مجلس آماده هرگونه همکاری است.
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس یکی از مشکلات عمده را در زمینه آلودگی هوا موضوع زبالهسوزی عنوان کرد و گفت: محیط زیست استان تهران اقداماتی را در برخورد با این معضل اجرایی کرده است که این اقدامات کافی نیست و باید دستگاههای دیگر استان اعم از شهرداری و استانداری با توان اطلاعاتی عملیاتی وارد عرصه شده و ضمن برخورد با هرگونه تخلف و دستگیری متخلفان ضایعات را هم جمع کنند تا سودجویان دیگر چنین اقداماتی را انجام ندهند. در عین حال ورود قوه قضائیه در این خصوص نیز میتواند بسیار راهگشا باشد.
رفیعی با انتقاد جدی از ورود اتوبوسهای دسته دوم بازسازی شده یورو ۴ توسط شهرداری تهران گفت: نباید با چنین اقداماتی به صورت مقطعی دنبال حل مشکل رفت و بعد ۲ سال دیگر درگیر معضل آلودگی هوای همین اتوبوسها شویم. اگر قرار است اتوبوسی وارد پایتخت شود باید یا برقی باشد یا با استاندارد روز دنیا که همان یورو ۶ است.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.