به گزارش صبح مجلس؛ سید رضا صالحی امیری با اشاره به نشست مشترک خود با اعضای کمیسیون اصل نود درباره مسائل و مشکلات حوزه گردشگری داخلی و خارجی، فرایند صدور مجوزهای تأسیسات گردشگری، مسائل و مشکلات مرتبط با مراسم اربعین حسینی و تکالیف این وزارتخانه در برنامه هفتم توسعه، گفت: در این جلسه با حضور معاونین و مدیران وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توضیحاتی پیرامون موضوعات مطروحه ارائه کردیم و مقرر شد تا ضمن تهیه گزارشات جدید، جلسات کارشناسی دیگری با کمیسیون اصل نود مجلس داشته باشیم.
بخش زیادی از مسائل وزارت میراث فرهنگی فرابخشی و فرادستگاهی است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: ادبیات کمیسیون اصل نود، ادبیات حمایتی از دستگاه بزرگ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بود که جا دارد از تمامی نمایندگان از جمله اعضای کمیسیون اصل ۹۰ که فرصتی را برای شنیدن مسائل دستگاه و ارائه رهنمودها فراهم کردند، تشکر کنم.
صالحی امیری ادامه روند گفت وگوها را برای حل بخشی از مشکلات دستگاه موثر دانست و بیان کرد: بخش زیادی از مسائل وزارت صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری فرابخشی و فرادستگاهی است؛ این ظرفیت در کمیسیون اصل نود وجود دارد که همه دستگاهها را دور یک میز دعوت میکند و مسائل و مشکلات را در گفت وگوی مشترک حل و فصل و به نتیجه برساند که خوشبختانه امروز مسائل مربوط به حوزه گردشگری نیز شنیده شد.
ستاد اربعین تحت نظارت کمیسیون اصل نود فعال میشود
این عضو کابینه دولت چهاردهم با بیان اینکه در موضوع مجوزها بر عدم تأخیر و رفع تأخیر مجوزها بر اساس سامانه تعریف شده تأکید شد، ادامه داد: از هم اکنون آمادگی برای برگزاری مراسم اربعین وجود دارد، اربعین به عنوان بزرگترین ظرفیت دنیای اسلام و دنیای تشیع به شمار میرود و از آنجایی که کشورمان بیش از ۴ میلیون زائر دارد باید تمامی ظرفیتهای کشور بسیج شود، از این رو نیاز به برنامهریزی در این حوزه داریم.
وی گفت: خوشبختانه کمیسیون اصل نود در این راستا با وزارتخانههای کشور و میراث فرهنگی جلسه برگزار کرده و همچنین مقرر شد تا جلساتی نیز با سایر دستگاههای ذیربط تشکیل شود تا ستاد اربعین از هم اکنون با نظارت کمیسیون اصل نود فعال شود که ما آن را به فال نیک گرفتیم. در این جلسه در خصوص مباحث مربوط به تأمین اتوبوس و هواپیما، مسائل بهداشت و درمان و سایر مسائلی موجود در مرز بحث و بررسی انجام شد و تذکر درستی نیز در خصوص برنامهریزی از هم اکنون برای سال بعد داده شد.
۱۸ هزار و ۴۳ اماکن اقامتی و هتلها باید نظارتپذیر باشند/ وزارت میراث فرهنگی و گردشگری در مسیر تحول و جهش
صالحی امیری گفت: نمایندگان در بحث نظارت بر مراکز هتلها و اقامتگاهها ملاحظاتی داشتند که ما نیز آنها را تأیید میکنیم، ۱۸ هزار و ۴۳ اماکن اقامتی از جمله هتل، بومگردیها، اقامتگاههای بین راهی و غیره وجود دارد که همه باید نظارت پذیر باشند. خوشبختانه کمیسیون نیز جهتگیریهای حمایتی در این موضوع داشت که این نشان میدهد مجموعه بزرگ میراث فرهنگی و گردشگری در مسیر تحول و جهش قرار گرفته است.
دولت باید امور تصدیگری را به بخش خصوصی واگذار کند
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مردمی کردن حوزه خدمات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را جز شعار روز اول تا امروز و تا روز پایان کار در این وزارتخانه دانست و گفت: این مسئله برای کمیسیون اصل نود نیز اهمیت داشت همچنان که منطبق با سیاست دولت و سیاست اعلامی وزارتخانه بود، باور دارم که دولت باید سیاستگذار، حمایتگر و نظارتگر باشد و امور تصدیگری را به مردم و بخش خصوصی واگذار کند که این سیاست درستی است و امروز نیز کمیسیون بر آن تأکید داشت./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.