به گزارش صبح مجلس؛ در پی سفر نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به استانهای مرزی غرب کشور، جلسه شورای عمومی توسعه استان کردستان با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد.
محسن فتحی، نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره و نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در این جلسه با اشاره به احساس تبعیضی که مردم منطقه در بحث عدم سرمایهگذاری در استان کردستان دارند، گفت: با همفکری در مجموعه استانداری کردستان مقرر شد بستری فراهم و از شرکتهای ذیل وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی، صندوقهایی که از بازنشستگان جامعه کارگری و روستایی شکل گرفته و منابع آنها تأمین شده است، دعوت شود تا در کردستان هم مانند سایر نقاط کشور سرمایهگذاری شود.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در همه گزارشات ارائه شده در رسانهها، استان کردستان همواره جزو رتبههای آخر کشور در بحث اشتغال بوده است؛ تصریح کرد: همیشه مسئله یک شغل مناسب و بازار کار جزو دغدغههای جوان تحصیلکرده و فارغالتحصیل ما بوده و هست. همه میدانیم که جوانسازی جمعیت که از فرمایشات مورد تأکید مقام معظم رهبری است، از مسیر تولید و توسعه اشتغال میگذرد؛ چرا که وقتی جوان ما یک شغل مطمئن و پایدار داشته باشد، به سمت ازدواج و فرزندآوری خواهد رفت؛ اما متأسفانه در استان کردستان شاهدیم که جوانهای ما به دلیل نبود سرمایهگذاری از دورههای قبل، از این مسیر فاصله گرفتهاند، لذا انتظاری که از مدیران اجرایی داریم، این است که خبرهای خوبی در زمینه اشتغالزایی و ارائه تسهیلات به واحدهای سرمایهگذاری و تولیدی برای مردم کردستان داشته باشند.
فتحی در ادامه با بیان اینکه استان کردستان ظرفیتهای خوب تولیدی و صنعتی دارد، اضافه کرد: شهرستان دیواندره ما قطب دامداری منطقه غرب کشور است و ظرفیت راهاندازی کارخانه لبنیات با سرمایه صندوقهای بازنشستگی و دیگر شرکتهای سرمایهگذاری زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دارد که از قبل آن میتوانیم شاهد اشتغالزایی برای جوانان استان باشیم.
نماینده مردم سنندج و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه در همه شهرستانهای کردستان این ظرفیتها وجود دارد، گفت: اگر هر کدام از مجموعههای اقتصادی ذیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک یا دو شهرستان را تحت پوشش خود قرار دهند و مجموعههایی مانند کارخانه لاستیک بارز را در استان ایجاد کنند تا علاوه بر فعالیت اقتصادی شغل هم ایجاد شود؛ امنیت منطقه و مرز افزایش خواهد یافت؛ چرا که ایجاد اشتغال در کردستان امنیت پایدار را به دنبال دارد. اساسا یکی از مسیرهایی که در بحث مردمیسازی امنیت بسیار موثر است، همین بحث ایجاد شغل پایدار برای جوانهای ما است.
فتحی ادامه داد: راهاندازی یک کارخانه یا شرکت داروسازی در کردستان با توجه به ظرفیت دانشکده پزشکی و داروسازی و هم مرزی با کشور عراق برای بحث صادرات، یکی از انتظارات ویژه ما از شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) است. همچنین شهرستان کامیاران هم با توجه به ظرفیتهای کشاورزی که دارد، مستعد راهاندازی صنایع تبدیل است. این ظرفیتها در سایر شهرستانهای استان به صورت بالقوه وجود دارد؛ لذا انتظار ما این است که مجموعه شستا و دیگر مجموعههای اقتصادی زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن تبعیضی که در دورههای گذشته شکل گرفته _و مناطق مرزی کمتر از مناطق مرکزی کشور توسعه پیدا کردند_ را از بین ببرند. خوشبختانه این نگاه در مجموعه دولت وجود دارد و میتواند موجب توسعه مناطق مرزی شود که در نتیجه آن به امنیت پایدار منطقه کمک کند.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: خوشبختانه یکسری بستههای سرمایهگذاری توسط مجموعه اقتصادی استان و شخص استاندار کردستان _با توجه به پایش و آمایش سرزمینی که دارند_ آماده شده که درخواست ما از جموعه شستا و دیگر مجموعههای اقتصادی وزارت کار این است که این بستهها را بهصورت ویژه ببینند. کمیسیون اجتماعی مجلس هم پیگیر مصوبات این جلسه خواهد بود تا هرچه سریعتر به نتیجه برسد و مردم عزیز کردستان شاهد این باشند که این سفر کمیسیون اجتماعی و هیئت همراه آنان از دولت برای استان خیر و برکت داشته است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.