×

نصب اعلامیه های تبلیغاتی روی اموال دولتی جرم انگاری شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر ضرورت بی طرفی مسئولان دولتی در زمان برگزاری انتخابات شوراها، نصب اعلامیه های تبلیغاتی روی اموال دولتی را جرم انگاری کردند.

  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
  • ایکانا
  • 47 بازدید
  • ۰
  • نصب اعلامیه های تبلیغاتی روی اموال دولتی جرم انگاری شد

    به گزارش صبح مجلس؛ نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران، با مفاد ماده ۴۶ طرح مذکور با ۲۰۷ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

    در ماده ۴۶ طرح مذکور آمده است: یک ماده به عنوان ماده ۷۵ مکرر ۶ به شرح زیر به قانون الحاق می شود:

    ماده ۷۵ مکرر ۶- مقامات سمت های موضوع ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، ائمه جمعه دائمی و موقت، کارکنان نیروهای مسلح، رئیس و اعضای هیأتهای نظارت، هیأتهای اجرائی و ستاد انتخابات در کلیه سطوح، فرمانداران، بخشداران، شهرداران و معاونان و مشاوران آنها و بازرسان و سایر دست‌اندرکاران امور اجرائی و نظارتی انتخابات در طول مدت مسؤولیت در فرایند انتخابات موظفند، در ساعات و محیط اداری و غیراداری بی‌طرفی کامل را حفظ نمایند و نمی‌توانند به‌نفع‌ یا به ضرر نامزدها و احزاب و گروههای سیاسی در انتخابات و مواضع آنها اقدام یا اعلام‌نظر کنند. عدم رعایت مفاد این ماده، جرم است و مرتکب به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی و به انفصال از خدمات دولتی و عمومی از شش ‌ماه تا یک ‌سال محکوم می‌شود.

    همچنین نمایندگان ماده ۴۷ این طرح را با ۱۹۸ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند.

    براساس ماده ۴۷ طرح مذکور؛ یک ماده به عنوان ماده ۷۵ مکرر ۷ به شرح زیر به قانون الحاق می شود:

    ماده ۷۵ مکرر ۷-الصاق اعلامیه و هرگونه آگهی تبلیغاتی روی علائم راهنمایی، تابلوی بیمارستان‌ها و تابلوی مدارس و سایر مؤسسات آموزشی و سازمان‌های ‌عمومی و ادارات ‌دولتی و سازمان‌های وابسته به دولت و خودروهای دولتی و اتوبوس‌های شرکت واحد اتوبوسرانی و تأسیسات عمومی و دولتی و صندوق‌های پست، باجه‌های تلفن، پستهای برق و تلفن، تابلوها و همچنین اماکن بخش خصوصی (مگر با رضایت اشخاص ذی‌حق) در سراسر کشور ممنوع می‌باشد و مرتکب به مجازات درجه هفت موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی به‌استثنای حبس محکوم می‌شود.

    تبصره ۱- مأموران انتظامی مکلفند در صورت مشاهده جرم، مرتکبان را دستگیر نموده و به مقامات قضائی تحویل دهند. تبصره ۲- نصب آثار تبلیغاتی در محل ستادهای تبلیغاتی نامزدها مجاز می‌باشد. تنظیم و تقسیم سایر جایگاههایی که جهت نصب اقلام تبلیغاتی توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص می‌یابد، با رعایت مساوات مطابق آیین‌نامه این قانون است که توسط هیأت اجرایی شهرستان اعلام می‌شود و هیأت مزبور مکلف به تضمین اجرای آن است. تخلف از حکم این تبصره مشمول مجازات این ماده می‌باشد./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=23560

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس