×

ماجرای اختلاف شورای نگهبان و مجلس برای ساماندهی کارکنان دولت چیست؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به طرح ساماندهی کارکنان دولت گفت: اصرار مجلس صرفا درخصوص تبصره دو ماده واحده است که موجب بروز اختلاف با شورای نگهبان شده و نهایتا موجب ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.

  • ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
  • روزنو
  • 152 بازدید
  • ۱
  • ماجرای اختلاف شورای نگهبان و مجلس برای ساماندهی کارکنان دولت چیست؟

    به گزارش صبح مجلس؛ رضا صدیقی با اشاره به طرح سامان‌دهی کارکنان دولتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز واکنشی به این طرح داشته است، اظهار کرد: این طرح که توسط مجلس مصوب شده، چندین‌بار به‌علت ایراداتی که داشت، توسط شورای نگهبان به مجلس ارجاع داده شده و اکثر ایرادهای مطرح‌شده، برطرف شده است.

    وی ادامه‌ داد: اصرار مجلس شورای اسلامی صرفا درخصوص تبصره دو ماده واحده است که موجب بروز اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان شده و نهایتا موجب ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام شده که نزدیک به یک سال در مجمع مطرح بوده است.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اظهار نظر اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی‌بر این بود که مجمع درخصوص ماده واحده حرفی ایرادی مطرح نمی‌داند و صرفا تبصره دو این ماده واحده نتوانسته در مجمع تشخیص مصلحت نظام رای بیاورد.

    صدیقی افزود: این مسئله در کمیسیون اجتماعی که متولی طرح ساماندهی کارکنان دولتی است، مطرح شد و نظر اعضای کمیسیون بر این بود که درخصوص ماده واحده مسئله‌ای مطرح نیست اما در مورد تبصره ۲ آن، بحث‌هایی به وجود آمده که نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام باید جلب شود.

    وی گفت: نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که نظر نهایی مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص ماده واحده مشخص شود.

    نماینده مردم تبریز،اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: با اجرایی شدن این ماده واحد، قدرت خرید کارکنان‌ دولتی بالا می‌رود و خواست نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز همان مطالبه مردم عزیز و کارکنان و کارگران شریف است که این ماده واحده حتما اجرایی شود.

    صدیقی، درباره رویکرد کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص پروژه مسکن ملی که در جدال میان نهادهای مختلف مانند راه و شهرسازی یا شهرداری بر زمین مانده، گفت: مسئلهٔ پروژه مسکن ملی گرچه بیشتر مربوط به کمیسیون عمران بوده اما کمیسیون اجتماعی به دنبال پیگیری مسئلهٔ مسکن ملی بوده است؛ چراکه با توجه به ذات مأموریت کمیسیون اجتماعی، کمک به اقشار مختلف از برنامه‌های حمایتی کمیسیون اجتماعی است.

    وی ادامه داد: از دستگاه‌های حمایتی همانند کمیته امداد و بهزیستی درخواست شد تا برنامه‌های خود را درباره این مسئله ارائه کنند و کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کرده تا به دستگاه‌هایی که به نوعی زیرمجموعه کمیسیون اجتماعی هستند به‌ویژه دستگاه‌های حمایتی در مسکن اجتماعی که در این حوزه مسئولیت دارند، پیگیر موضوع باشد و به این قشر کمک کند و در جلساتی که با مسئولان دولتی نیز برگزار می‌شود بر این موضوع تاکید می‌شود.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انتظار داریم در بودجه سال ۱۴۰۴، اولویت‌دارترین موضوع احداث مسکن برای خانواده‌های کم‌درآمد و آسیب‌پذیر باشد و توسط اعضای محترم مجلس به‌ویژه کمیسیون‌های عمران و اجتماعی پیگیری شود./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=23278

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    1 نظر

    1. هادی مختاری وند گفت:

      سلام وخسته نباشید میخواستم بگم به اقای لاریجانی بفرمایید این بارمالی ویا که میفرمایین با این طرح دولت بزرگ میشود مگه ما نیروهای شرکتی جزو این مملکت نیستیم مگه تو این مملکت خدمت نمیکنیم برای ماها بار مالی داره ولی برای یه عده که تو دولت مسئولیت های انچنانی دارن ویه شبه چندین میلیارد ها تومن اختلاس میکنن میبرن وحالا اونایی که ما میدونیم پشت پرده ها بمانند خلاصه اینکه تو رو به فاطمه زهرا قسمتون میدم این طرح رو نهایی کنین تا ماهم یه دلخوشی داشته باشیم تو این مملکت ممنون

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس