سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در سخنرانی خود در اجلاس بینالمللی «خانواده؛ آینده پیوندهای پایدار» به بررسی ابعاد گوناگون تأثیرات نظام سرمایهداری بر هویت و جایگاه زنان پرداخت. وی با اشاره به نقش کلونیهای سرمایهداری در شکلگیری نظامات سیاسی و اجتماعی جهان گفت: پیش از یک قرن گذشته، گروهی از کلونیهای تصمیمگیر نظام سرمایهداری را بنا کردند که هدف اصلی آنها کسب منافع پایدار بود. در این نظام، زنان به جایگاهی صرفاً ابزاری تقلیل یافتند و هویت فطری خود را از دست دادند.
وی افزود: زن در تمدن غربی، با تبلیغات گسترده و تولیدات مصرفگرا، از دایره زندگی فطری خارج شد و به موجودی بیهویت تبدیل شد. اما انقلاب اسلامی ایران توانست الگویی جامع از زن در نقشهای مختلف دختر، همسر، مادر و خواهر ارائه کند که در تمدن اسلامی و ایرانی ریشه دارد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد کمیسیون مقام زن سازمان ملل تصریح کرد: این کمیسیون که وظیفه اصلی آن حمایت از زنان است، به نهادی یکجانبه و سیاسی تبدیل شده و با تصمیمات سوگیرانه، عملکرد و هویت خود را مخدوش کرده است. چرا در برابر مسائل زنان و مادران فلسطین، لبنان و کشورهای محروم که قربانی استعمار و جنگ شدهاند، سکوت میکند؟
رفیعی همچنین به نقش زنان در مقابله با بحرانهای اقلیمی اشاره کرد و گفت: زنان با استفاده از دانش بومی و توانمندیهای خود میتوانند در شرایط دشوار، تابآوری و سازگاری بیشتری از خود نشان دهند. این نکتهای است که ما در جمهوری اسلامی ایران به دنیا عرضه کردهایم.
وی در پایان با اشاره به تأثیر تفکر سرمایهداری بر محیط زیست، خاطرنشان کرد: این تفکر با ترویج مصرفگرایی و تخریب منابع طبیعی، زیستبوم ما را نابود کرد. در مقابل، انقلاب اسلامی الگویی از زندگی متعادل و مصرف به اندازه نیاز را به جهان معرفی کرده است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.