حسنعلی اخلاقی امیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره قانون عفاف و حجاب گفت: این لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه شد و کمیسیونهای قضایی، حقوقی و فرهنگی مجلس یازدهم تلاش بسیاری برای بررسی و تکمیل آن انجام دادند. این قانون بیشتر ماهیت فرهنگی دارد و مواد محدودی از آن به برخورد مستقیم با ناهنجاریهای پوششی اشاره دارد. لایحه به گونهای تنظیم شده است که قابلیت اجرا داشته باشد و شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرده است.
اخلاقی با اشاره به اهمیت اجرای قانون افزود: وقتی لایحهای از سوی شورای نگهبان تأیید میشود، به قانون تبدیل شده و همه افراد و نهادها ملزم به اجرای آن هستند. رئیسجمهور محترم نیز بارها بر تعهد دولت به اجرای قوانین تأکید کردهاند. اگر هر مجموعهای ابهام یا نکتهای درباره این قانون دارد، راهکار قانونی برای رفع آن وجود دارد. اما پس از ابلاغ قانون، هیچ فرد یا نهادی نباید از اجرای آن سر باز زند.
عضو کمیسیون فرهنگی، در پاسخ به اظهارات برخی منتقدان درباره وجود ابهامات در قانون عفاف و حجاب، گفت: افرادی که نکاتی درباره این قانون مطرح میکنند، معمولاً لایحه را به طور دقیق مطالعه نکردهاند. با این حال، اگر مواردی باقی بماند، میتوان از مسیرهای قانونی نسبت به رفع آن اقدام کرد.
وی در خصوص احتمال برگزاری جلساتی برای رفع ابهامات نیز گفت: در حال حاضر، کمیسیون فرهنگی مجلس آمادگی دارد تا در صورت وجود ابهام، آن را رفع کند. اما تاکنون مرجع رسمی در مجلس برای چنین جلساتی خبری اعلام نکرده است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.