به گزارش صبح مجلس؛ حسین امامیراد، نماینده مردم چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار و عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جامعه هدف سازمان بهزیستی که یکی از سازمانهای زیرمجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، اشخاص لازم التوجه و افراد با نیازهای ویژه هستند و مدیریت این سازمان حساسیتهای ویژهای دارد؛ عنوان کرد: قطعاً این سازمان باید به دور از سیاستزدگی باشد و حتماً باید تخصص فرد در مدیریت آن حوزه مشهود باشد؛ اما فردی که اخیراً وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان رئیس سازمان بهزیستی کشور منتصب کردند، دارای ویژگیهای لازم برای مدیریت این مجموعه با حساسیتهایی که اشاره شد، نیست.
این نماینده مجلس با بیان اینکه در رابطه با این انتصاب در زمان ابلاغ سرپرستی، با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون پارلمانی او و همچنین شخص رئیسجمهور صحبت کردم، اشاره کرد: رئیس جمهور اصلاً از این انتصاب مطلع نبود. به رئیسجمهور عرض کردم فردی که به عنوان رئیس سازمانی به این مهمی منصوب شده، اولاً فردی سیاسی است و ثانیاً تخصصی در این حوره ندارد. رئیس جمهور هم ضمن اظهار بیاطلاعی از این موضوع، قول داد حتماً پیگیری کند؛ که احتمالاً یا رئیسجمهور پیگیری کرده اما نتیجهای نداده است یا موضوع را فراموش کردهاند.
امامیراد تصریح کرد: از آقای میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون پارلمانی او هم خواستم در انتصاب سیدجواد حسینی برای ریاست بر سازمان مهمی چون بهزیستی تجدیدنظر کنند؛ چراکه او فرد سیاسی محض است؛ در ضمن تخصصی در این حوزه ندارد و انتصاب او موجب خسارت میشود؛ اما متاسفانه ابلاغ سرپرستی او در سازمان بهزیستی تبدیل به حکم ریاست شد.
امامیراد ادامه داد: به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفتم تاکنون در هر مسئولیتی که به حسینی واگذار شده است، کفه سیاسی آن کار سنگینتر از فعالیت ها و شرح وظایفش بوده است؛ ضمن اینکه حسینی را پیش از ریاست سازمان بهزیستی برای چند پست دیگر معرفی کردهاند، اما به علت عدم موفقیت در کسب آن پستها، او را به این سمت منصوب کردند.
وی افزود: آقای حسینی پیش از انتصاب در سازمان بهزیستی، با توجه به اینکه در دولت روحانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش بوده، تلاش کرد وزیر آموزشوپرورش شود که نشد. در دولت آقای پزشکیان نیز به دنبال وزارت آموزش و پرورش بودکه توفیقی نیافت، سپس میخواست استاندار خراسان رضوی و ظاهرا خراسان جنوبی شود که آنجا هم به نتیجه نرسید.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در دلیل انتخاب حسینی به عنوان رئیس سازمان بهزیستی عنوان کرد که برای این منظور ۲۰۰ نفر را بررسی کردیم و در نهایت از بین آن ۲۰۰ نفر پنج نفر معرفی شدند که از این پنج نفر حسینی را بقیه تأیید کردند. وقتی بنده جویا شدم چه کسی او را تایید کرده است؟ هم عنوان کرد که وزیر آموزش و پرورش حسینی را تأیید کرده است. بنده هم اعلام کردم اگر حسینی از نظر وزیر آموزش و پرورش فرد مناسبی بود، خود ایشان او را در یکی از حوزههای تخصصی به کار میگرفت نه اینکه برای سازمان بهزیستی که تخصص ویژهای میطلبد معرفی شود.
حسین امامیراد ادامه داد: ما بنا نداریم در انتصابات، دخالت کنیم و فرد یا افرادی را معرفی کنیم ولی بعد نظارتی ما، اقتضا می کند که اگر خدایی ناکرده، فردی ناسالم یا ناشایست و یا به دور از تخصص کافی در جایی به کارگیری شود، حتماً برای جلوگیری از خسارت ناشی از انتصابشان، بی تفاوت نباشیم.
وی با اعلام اینکه در این رابطه در حال آمادهسازی طرح سوال از وزیر تعاون هستم؛ تصریح کرد: تا امروز همه مراحل برای جلوگیری از این انتصاب را انجام دادم و اخلاق را رعایت کردم، اما متاسفانه این انتصاب صورت گرفت. با توجه به اینکه پزشکیان بارها بر کارشناس بودن افراد در واگذاری مسئولیتها تاکید داشتند، بهکارگیری چنین شخصی به صلاح بهزیستی نیست و باید از بین آن پنج نفر یا ۲۰۰ نفر، فرد متخصص برای مدیریت سازمان بهزیستی انتخاب شود./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.