احمد نادری، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار صبح مجلس با بیان اینکه مخالف حذف ارز ترجیحی در زمستان ۱۴۰۰ بودم، تصریح کرد: هنوز هم مخالف حذف ارز ترجیحی هستم چراکه در حوزه معیشت مردم ارز ترجیحی اگر مناسب و خوب تخصیص داده شود و قابل پیگیری باشد، سیاست خوبی است.
نادری با بیان اینکه در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی ارز ترجیحی به رانتخواران و نورچشمیها تخصیص پیدا میکرد، ادامه داد: یک نمونه از این مسئله مالک هفت تپه بود که با پیگیریهای صورت گرفته مشخص شد یک و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی گرفته بود ولی کالایی وارد نکرده بود.
این نماینده مجلس اذعان کرد: اگر اینگونه کارهاو فساد صورت نگیرد و ارز به درستی تخصیص داده شود اتفاقاً در این مقطعی که وضع معیشتی مردم و وضع اقتصادی سخت است کارآمد بوده و میتواند موجب کاهش فشار به مردم به ویژه دهکهای پایین شود. حتی میتواند به عنوان یک سیاست حمایتی در نظر گرفته شود و دولت آن را اعمال کند.
وی با تاکید بر اینکه با حذف ارز ترجیحی مخالف است، اظهار کرد: این سیاست مناسبی برای اقشار محروم جامعه نیست و غایت حکومت داری باید به این سمت باشد که مردم عادی و به ویژه اقشار محروم و ضعیف متنعم باشند و حذف ارز ترجیحی و حرکت به سمت تک نرخی شدن این موضوع را محقق نخواهد کرد.
عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه اتفاق ۱۴۰۱ که تحت عنوان شورش زن، زندگی، آزادی از آن یاد میشود معلول حذف ارز ترجیحی توسط آقای رئیسی بود، خاطر نشان کرد: چون فشار بر طبقات محروم زیاد شد، نارضایتیها خود را در کف خیابان ها نشان داد و همین مسئله موجب شد که کسی که داعیه دار تداوم گفتمان دولت آقای رئیسی است، پیروز انتخابات نباشد.
نادری ادامه داد: اگر به سمت تک نرخی شدن ارز حرکت کنیم فشار بر مردم زیاد شده و احتمال شورشهای اجتماعی زیاد خواهد بود. البته اگر در بلند مدت بتوانیم سیاستهای حمایتی جایگزین داشته باشیم این امر شدنی است اما در حال حاضر به صلاح کشور نخواهد بود./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.