×
نگاهداری در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره پارلمان دانشجویی:

پارلمان دانشجویی گام مهمی در راستای مردمی‌سازی کشور است

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره پارلمان دانشجویی بر اهمیت مردمی‌سازی و مشارکت حداکثری مردم در اداره امور کشور تأکید کرد و گفت: "پارلمان دانشجویی گامی مؤثر در تحقق این هدف است.

  • ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
  • روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس
  • ۰
  • پارلمان دانشجویی گام مهمی در راستای مردمی‌سازی کشور است

    بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره پارلمان دانشجویی، با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در اداره کشور، گفت: پارلمان دانشجویی یکی از دغدغه‌های اصلی ماست که در راستای مردمی‌سازی و مشارکت حداکثری مردم در اداره امور جامعه پیگیری می‌شود. این موضوع یکی از اولویت‌های اصلی رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر قالیباف، است که در دوران ریاست خود بر مجلس همواره بر آن تأکید داشته‌اند.

    وی افزود: در مرکز پژوهش‌ها، طی سه سال گذشته، سازوکار مردمی‌سازی امور را با قوت تمام پیگیری کرده‌ایم و برگزاری پارلمان‌های دانشجویی یکی از فعالیت‌های اصلی ما در این راستاست. مردمی‌سازی به‌ویژه در عرصه اقتصاد و تولید، که امسال مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته، مسیری پر پیچ و خم است که نیازمند همکاری تمامی عناصر مختلف است تا بتوانیم موانع را از سر راه برداریم و مشارکت مردم را به شکلی مؤثر در کشور پیاده کنیم.

    نگاهداری همچنین اشاره کرد که با وجود تأکیدات قانون اساسی و رهبر معظم انقلاب، هنوز نتوانسته‌ایم مشارکت مردم را به‌طور کامل در فرآیندهای مختلف کشور محقق کنیم و از ظرفیت‌های حداکثری مردم در زمینه‌های تصمیم‌سازی، نظارت، مطالبه‌گری و اجرا بهره‌برداری کنیم.

    وی در ادامه بیان کرد: مشارکت مردم نباید تنها محدود به انتخابات یا کسب قدرت باشد، بلکه آنچه که در قانون اساسی و در کلام رهبر انقلاب آمده است، مشارکت در اداره کشور و مدیریت امور کشور است. برای تحقق این هدف باید سازوکارهای مشارکت مردم در تصمیم‌سازی، نظارت، مطالبه‌گری و اجرا فراهم شود.

    بابک نگاهداری با اشاره به ضرورت گفتمان‌سازی برای مشارکت مردم، افزود: مشارکت مردم باید به‌عنوان راه‌حل مشکلات کشور دیده شود و نه خود مسئله. یکی از وظایف ما در مرکز پژوهش‌ها، ایجاد نشست‌های مختلف تحت عنوان حکمرانی مردمی است تا بتوانیم این گفتمان را به‌طور گسترده‌تر در جامعه ایجاد کنیم.

    رئیس مرکز پژوهش‌ها همچنین در خصوص نهادسازی برای مشارکت مردم گفت: نهادهای مختلفی از جمله تشکل‌های سیاسی، اصناف اقتصادی و صنعتی می‌توانند حلقه‌های واسط بین مردم و مسئولین باشند تا نقش‌آفرینی مردم در مسائل مختلف کشور را تسهیل کنند. در این راستا، ما اندیشکده‌های حکمرانی و قانون‌گذاری را در ۳۱ استان کشور ایجاد کرده‌ایم.

    نگاهداری در پایان با اشاره به اهمیت توانمندسازی جوانان و نخبگان برای مشارکت مؤثر در تصمیم‌گیری‌های گفت: پارلمان دانشجویی گام مهمی در راستای مردمی‌سازی کشور استشور گفت: ما در مرکز پژوهش‌ها تلاش می‌کنیم تا زمینه‌های لازم برای توانمندسازی نهادهای مردمی را فراهم کنیم تا در آینده شاهد مشارکت حداکثری جوانان در عرصه‌های حکمرانی و قانون‌گذاری کشور باشیم./پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=22053

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس