به گزارش صبح مجلس؛ سیدشمس الدین حسینی در نشست علنی صبح امروز(سه شنبه، ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه مجلس دوازدهم در ابتدای دوره، درگیر امر مهم رسیدگی به صلاحیت هیأت وزیران دولت چهاردهم شد که مسئولانه و داهیانه عمل کرد، گفت: مجلس به رغم تفاوت در سلایق سیاسی به همه وزیران مشفقانه رأی اعتماد داد تا جایی که رهبر معظم انقلاب آن را موفقیتی بزرگ خواندند.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دولت چهاردهم با هیأتی کامل از وزیران تشکیل شد، گفت: این آغاز کار بود چرا که دولت در وزرا خلاصه نمی شود و معاونان رئیس جمهور و وزرا، استانداران، رؤسای سازمان ها و مدیران ارشد و میانی، شاکله دولت را کامل می کنند؛ انتخاب این مقامات و مدیران نیز بسیار مهم بوده لذا شایسته این است که شعار دولت وفاق در این امر نیز محقق شود.
وی با بیان اینکه تغییر مقامات و مدیران باید مبتنی بر ارزیابی عالمانه و عادلانه و انتخاب جایگزین های شایسته مبتنی بر شاخص های اصیلی چون تعهد، تخصص و کارایی باشد، عنوان کرد: تغییر و واگذاری مناصب حکمرانی باید در جهت اعتلای آن باشد لذا وابستگی های سیاسی، دلبستگی های عاطفی و یا همکاری های انتخاباتی نباید شاخص های اصلی را خرد کند.
حسینی در ادامه خطاب به رئیس جمهور و دولتمردان گفت: کشور گرفتار ناترازی های مرکب است که یکی از دلایل آن ناترازی حکمرانی بوده که منجر به فراگیری ناترازی شده و دلیل دیگر ماهیت سرایت پذیری ناترازی هاست. رفع ناترازی در حکمرانی در گروی انتخاب حکمرانان شایسته و اصلاح انگاره های ناشایست حکمرانی است.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه حکمرانی اقتصادی در ایران در ۳ موضوع حمایت، قیمتگذاری و نظارت ناکارآمد عمل کرده است، اظهار داشت: به بهانه حمایت به قیمت گذاری های دستوری دامن زده شده و برای پیش گیری از رانت به جای نظارت کارآمد، در دام دخالت های مخرب افتاده است.
وی ادامه داد: انگاره های نادرست حکمرانی در این ۳ موضوع، ریشه ناترازی در حوزه های کالایی همچون دارو و انرژی، مالی، پولی و ارزی شده که یکدیگر را تشدید کرده اند. امروز در مرحله رسیدگی به بودجه، این ناترازی های مرکب بیشتر رخ نما شده است.
حسینی در ادامه برنامه هفتم را فرصت مناسبی برای ریشه یابی و احصاء راهکارها دانست و افزود: مهم تر از آن، اجرای احکام برنامه و بودجه است که بودجه سال ۱۴۰۴ می تواند شروع آن باشد اما باید بدانیم برای اجرای احکام برنامه در قانون بودجه نیازمند صرف وقت وسیعی داریم.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اشاره به برخی مسائل حوزه انتخابیه خود، یادآور شد: ۳ شهرستان تنکابن، رامسر و عباس آباد به دلیل قرار گرفتن در منتهی الیه غرب استان مازندران از فاصله و سختی تردد به مرکز سیاسی استان که در منتهی الیه شرق استان قرار گرفته، در رنج هستند و در این بین، بی مهری برخی مدیران در رفع و رجوع مشکلات این شهرستان ها بیش از گذشته هویدا است.
وی در ادامه بر تفویض اختیار از سوی استانداری و مدیران کل استان برای حل برخی از مشکلات این شهرستان ها تأکید کرد و افزود: تکرار سفرهای مقامات و مدیران ارشد استانی بسیار مفید است لذا از سفرهای گره گشای استاندار مازندران تشکر کرده و امیدوارم ویژگی ایشان بیش از پیش به مدیران دیگر تسری یابد.
حسینی با بیان اینکه آزادراه تهران-شمال بدون احداث و بهره برداری از آزادراه چالوس-تنکابن-رامسر-عباس آباد ابتر است، گفت: لازم است وزیر راه و شهرسازی پیگیر تشکیل کنسرسیوم مصوب هیأت وزیران در این راستا بوده و وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس بانک مرکزی از وی حمایت کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی ادامه داد: مجلس انتظار داریم وزیر راه و شهرسازی بر طولانی شدن زمان تقویت دستگاه ناوبری فرودگاه رامسر نظارت و مداخله کرده و مشکل را حل کند.
وی افزود: بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی تنکابن به رغم تکمیل عملیات ساختمانی و تجهیز، منتظر تخصیص نیروی انسانی از سوی سازمان امور اداری و استخدامی کشور است. بیمارستان جایگزین رامسر که مجوزهای قانونی آن صادر شده نیز باید در فهرست پروژه های اجرایی قرار گیرد.
حسینی وزیر نیرو باید با استفاده از فرصت های تأمین مالی پیش بینی شده در قانون بودجه ۱۴۰۰ و قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت ها عملیات اجرایی آبرسانی به ۳ شهرستان تنکابن، رامسر و عباس آباد را تقویت کند.
نماینده مردم تنکابن در مجلس در ادامه خطاب به وزارت کشور گفت: این وزارتخانه باید استقرار تشکیلاتی و مکانی ادارات فرمانداری عباس آباد که ۲ دهه از تشکیل آن می گذرد را از دستگاه های ذیربط به ویژه سازمان اداری و امور استخدامی پیگیری کند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات چای کاران و کسادی بازار مرکبات و برنج، عنوان کرد: طی ۲ سال گذشته این موضوع سبب زحمت و مشقت فراوان کشاورزان منطقه و سایر استان های شمالی شده لذا انتظار می رود وزیر جهاد کشاورزی برای پشتیبانی و تنظیم بازار این محصولات اهتمام کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: وزیر گردشگری باید از فرصت های گردشگری و اقتصاد دریا با همکاری وزارت کشور بیش از پیش حمایت کند./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.