×
نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری:

بدون حمایت خیرین مدرسه‌ساز نوسازی مدارس عملاً متوقف می‌شود

نماینده مردم آبادان با تأکید بر نقش حیاتی خیرین مدرسه‌ساز در نوسازی مدارس، از کمبود بودجه و عدم توجه به نیازهای زیرساختی آموزش و پرورش انتقاد کرد. وی گفت که با این میزان اعتبارات، امکان تحقق اهداف تحول در آموزش کشور وجود ندارد و خواستار توجه ویژه دولت به نیازهای این وزارتخانه شد.

  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
  • ایکانا
  • ۰
  • بدون حمایت خیرین مدرسه‌ساز نوسازی مدارس عملاً متوقف می‌شود

    به گزارش صبح مجلس؛ سید محمد مولوی در واکنش به سخنان معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ناتوانی دولت در تامین منابع مالی وزارتخانه آموزش و پرورش، گفت: به دلیل درک نادرست از ماموریت‌ها و مسئولیت‌های آموزش و پرورش سال‌هاست در اعتبارات بودجه بندی وزارتخانه کم لطفی صورت می‌گیرد، مگر آموزش و پرورش کارخانه تربیت نیروی انسانی نیست؟ آیا  مسئولان باور ندارند آینده کشور از مسیر این وزارتخانه عبور می‌کند؟ چرا کمترین بودجه را برای چنین وزارتخانه‌ای در نظر گرفته‌اند؟

    نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش با مقدار ناچیز اعتبارات بودجه‌ای به اهداف مشخص شده خود دست نخواهد یافت، افزود: تنها با ۵درصد اعتبارات بودجه‌ای قرار است ۴۰ درصد سند تحول بنیادین اجرایی شود، آیا این اعتبارات پیش بینی شده اندک برای این مهم ممکن خواهد بود؟ تامین کلاس درس، تجهیزات آموزشی، سیستم گرمایشی و سرمایشی تنها ابتدایی‌ترین نیازهای آموزشی کشور است که با بودجه اختصاصی نمی‌توانیم نخستین نیازهای وزارتخانه را محقق کنیم، آیا مشکلات اینچنینی مسیری برای حل مسائل وزارتخانه است؟

    اگر خیرین مدرسه ساز نبودند قطعا اتفاق موثری در نوسازی مدارس شکل نمی‌گرفت

    نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ابتدایی‌ترین نیازهای آموزش و پرورش در سر لیست اعتبارات بودجه‌ای وزارتخانه قرار ندارد، یادآور شد: دولت کمبودهای وزارت آموزش و پرورش را در قالب نبود کلاس درس کافی، نوسازی مدارس، تهیه تجهیزات مورد نیاز و سایر کمبودها می‌بیند و در نهایت اعداد و ارقام اعلامی در بودجه را مد نظر قرار می‌دهد، اگر خیرین مدرسه ساز نبودند قطعا اتفاق موثری در نوسازی مدارس شکل نمی‌گرفت.

    مولوی ادامه داد: زمانیکه بودجه وزارتخانه بدون توجه به زیر ساخت‌ها و نیروی انسانی آن در نظر گرفته می‌شود کم لطفی کامل در حق این وزارتخانه است، در احکام کلیات بودجه فقط یک بخش برای آموزش و پرورش آمده که آن هم مربوط به جبران کمبود معلم به واسطه بکارگیری بازنشستگان بوده است. امروز وزارتخانه با کمبود سرایدار، معلم، تجهیزات آموزشی و …. مواجه است ‌چرا این مباحث در حاشیه قرار گرفت در صورتی که اصل مطلب آموزش را تحت الشعاع قرار می‌دهد .

    بودجه بندی امسال بدون برنامه هفتم توسعه دیده شده است

    وی با بیان اینکه بودجه بندی امسال بدون برنامه هفتم توسعه دیده شده است، یادآور شد: اعتبارات بودجه‌ای وزارتخانه آموزش و پرورش در حال حاضر حدود ده درصد در نظر گرفته شده، در صورتی که پیش بینی می‌شد این رقم برای سال آینده تا ۲۰ درصد افزایش داشته باشد، در حال حاضر این میزان ناچیز در کنار نبود حکم مناسب است، بی تردید این موضوع با شکست‌هایی روبرو خواهد بود.

    مولوی در پایان خاطر نشان کرد: گلایه‌هایی در پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشسته این وزارتخانه است، شخصی که ۳۰ سال برای سازمانی تلاش کرده و امروز برای دریافت مطالبات خود در پیچ و خم راهروهای وزارتخانه مانده است، امیدواریم این مهم در نظر مسئولانی که در فصل بودجه بندی اعتبارات وزارتخانه را ذره‌ای اضافه می‌کنند مورد توجه باشد و بازنشستگان گم شده در مشکلات وزارتخانه آموزش و پرورش را دریابند./

    پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=21411

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس | پوشش تخصصی اخبار مجلس شورای اسلامی
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس