به گزارش صبح مجلس؛ طبق اعلام رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، ساختمان سه بیمارستان «بوعلی»، «سینا» و «امام خمینی» پایتخت از لحاظ ایمنی حریق در وضعیت بحرانی و در لیست ۱۲۹ ساختمان ناایمن قرار دارند و هنوز هیچ اقدامی برای ایمنسازی انجام ندادهاند.
شاهرخ رامین، نماینده مردم دماوند و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر لزوم ایمنسازی هر چه سریعتر همه بیمارستانها، در این باره گفت: همانطور که استحضار دارید سن بسیاری از بیمارستانهای ما دیگر با استانداردهای جدید همخوانی ندارد و باید به مرور زمان از چرخه خدماتدهی خارج شوند؛ مانند کاری که درخصوص بیمارستانهای «شهدای تجریش» یا «امام خمینی» تهران انجام دادیم، به این ترتیب که در کنار ساختمانهای قدیمی بیمارستان، یک بیمارستان با استانداردهای روز ساخته شده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: این کار از سالها قبل کلید خورده، مجلس برای آن بودجه مشخص کرده است و علاوه بر بخش دولتی، بسیاری از خیرین هم پای کار آن آمدهاند؛ در نتیجه امروز شاهد بهرهبرداری این طرح در بسیاری موارد هستیم؛ یعنی ساختمانهای جدیدی که ساخته شده، در کنار ساختمانهای قدیم بیمارستان با استاندارد روز به بیماران خدمات میدهند؛ اما همچنان بیمارستانهایی در پایتخت هستند که استانداردهای روز را ندارند و این پیشبینی هم برای آنها نشده است.
رامین در ادامه با اشاره به بیمارستان «بوعلی» که طبق اعلام رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران جزو سه بیمارستان پایتخت است که از لحاظ ایمنی حریق در وضعیت بحرانی و در لیست ۱۲۹ ساختمان ناایمن قرار دارد، اضافه کرد: البته بیمارستان بوعلی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و امکانات آن را به مرور زمان به یک بیمارستان جدید به نام «فرهیختگان» -که با استانداردهای روز ساخته شده- منتقل کردند و به تدریج امکانات، اعضای هیات علمی، بیماران و متخصصان آن به بیمارستان فرهیختگان منتقل شدند؛ بنابراین تا آنجا که بنده اطلاع دارم، بوعلی عملاً تعطیل شده و دیگر فعالیت نمیکند.
وی ادامه داد: خوشبختانه به موازات از رده خارج شدن بیمارستانهای قدیمی، بیمارستانهای جدیدی ساخته میشود که برخی مانند بیمارستان امام خمینی(ره) و شهدای تجریش در همان محل جغرافیایی و برخی دیگر مانند بیمارستان بوعلی در یک محل جغرافیایی با فاصله در حال انجام است؛ بنابراین ضمن اینکه گزارشی که رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران ارائه کرده، به نحوی صحت دارد، هم اینکه خیال مردم از این جهت که فرایندها آیندهنگرانه و بیسروصدا در حال انجام است باید آسوده باشد؛ هر جا هم که در ساخت بیمارستانهای استاندارد جدید تأخیر یا کمبود منابع و اعتبارات وجود دارد، باید مدیریت و کار ساخت و انتقال تسریع شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: وظیفه ما این است که به مردم آرامش دهیم و به آنها بگوییم نمایندگان آنها در مجلس و کارگزاران آنها در دولت همه در کنار همدیگر کار خود را انجام میدهند؛ قوای دیگر مانند قوه قضائیه هم نظارت دارد؛ اگر هم در جایی ترک فعل یا تأخیری وجود داشته باشد، تذکر داده و اجازه نمیدهند مردم از این بابت نگرانی داشته باشند.
رامین با اشاره به اینکه دیگر بیمارستانها هم به دلیل نداشتن منابع در ایمنیسازی تأخیر داشتهاند؛ اضافه کرد: البته ساخت بیمارستانهای استاندارد زمانبر است، برای مثال بیمارستان شهدای تجریش از همین موضوع رنج میبرد و در مجلس هشتم که بنده نماینده بودم این کار استارت خود و از شروع ساخت آن تا الان به اندازه ۳ تا مجلس ۴ ساله، یعنی ۱۲ سال فاصله است؛ یعنی ۱۲ سال پیش شروع شده و در حال حاضر به بهرهبرداری رسیده است؛ بنابراین در پروژه ساخت یک بیمارستان با استانداردهای روز و مدرن، حداقل ۱۰ سال طول میکشد تا هم منابع آن مشخص و هم اجرا شود. در دیگر بیمارستانهای ناایمن هم به همین طریق و به آرامی و بیسروصدا همه این اصلاحات صورت میگیرد.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان تصریح کرد: در بحث ایمنسازی بیمارستانها، کسی نه میتواند و نه میخواهد مقاومت کند. مگر ممکن است کسی بگوید من حاضر نیستم سیستم ایمنی بیمارستان را اصلاح کنم؟ مگر زور کسی به قانون و نظارت و وزارت بهداشت میرسد؟/پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.