علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی صبح مجلس به بررسی موضوع دکترین هستهای کشور در پی شهادت سیدحسن نصرالله پرداخت. وی با اشاره به واکنشهای توییتری و فضای مجازی برخی نمایندگان، گفت: به تأکید مقام معظم رهبری، در حوزههای مختلف باید به قوی شدن بپردازیم، این قوی شدن در حوزههای علمی، فناوری و نظامی باید به صورت جدی دنبال شود.
عباسی با تأکید بر اهمیت فناوری صلحآمیز هستهای، تصریح کرد: ما همواره اعتقاد داشتیم که باید از این فناوری استفاده کنیم و در حوزه موشکی و نظامی نیز قدرت بازدارندگی را تقویت کنیم. سیاست نظام بر این مبنا است که مقام معظم رهبری فرمودهاند که “ما دنبال سلاح هستهای نیستیم” و باید تابع نظر ایشان باشیم.
وی افزود: تغییر دکترین در این حوزه به معنای ورود به بحث سلاح هستهای نیست و ما هیچگاه برنامهای برای تولید سلاح هستهای نداشته و نخواهیم داشت. همچنین، مسائل موشکی ما قابل مذاکره نیست و نباید در این زمینه تعلل یا کوتاهی کنیم.
عباسی به انتقادات نمایندگان و نارضایتی عمومی اشاره کرد و گفت: وقتی حادثهای نظیر ترور اسماعیل هنیه در کشور رخ میدهد، باید پاسخی به دشمن داده شود تا از تکرار چنین اتفاقاتی جلوگیری شود. برخی مطرح میکنند که برجامهای یک، دو و سه باید به صورت جدی بررسی شوند. برجام یک به تعطیلی برنامه هستهای، حتی صلحآمیز، منجر شد. ما چرا باید غنیسازی اورانیوم را که برای رادیوداروها و نیازهای صنعتیمان ضروری است، متوقف کنیم؟
وی ادامه داد: آقایانی که وارد بحث برجام دو و سه میشوند، باید بدانند که برجام دو به بحث موشکی و منطقهای مربوط میشود. ما به هیچکس اجازه نمیدهیم که در این زمینه مذاکره کند. تقویت بنیه نظامی خود را باید به طور جدی پیگیری کنیم و به هیچکس اجازه نخواهیم داد که در این زمینه معاملهای انجام دهد.
عباسی در پاسخ به سؤال خبرنگار صبح مجلس دربارهٔ واکنش نمایندگان به شهادت اسماعیل هنیه گفت: باید توجه داشته باشیم که نباید کوتاهی کنیم، مقام معظم رهبری هم در همان ایام فرمودند که “اگر عقبنشینی غیرتاکتیکی انجام دهید، عقوبت الهی در پی خواهد داشت.” اگر عقبنشینی تاکتیکی با هدف ضربه مؤثرتری باشد از آن استقبال میکنیم. اما اگر این عقبنشینی به دلیل ترس و وحشت باشد، ما با آن مخالفیم.
او در ادامه اشاره کرد: برخی میگویند اگر فرد دیگری رئیسجمهور شده بود، اسرائیل جرات این اقدام را به خود نمیداد؛ این نشان میدهد که سیاستها باید مستقل از افراد باشد و اگر کوتاهیهایی وجود داشته باشد، باید در راستای تقویت سیاستهای نظام اصلاح شوند.
عباسی در پایان تأکید کرد: اصل سیاستهای تعیینشده و اجرایی باید ثابت باشد و به هیچ وجه نباید اجازه داد که این سیاستها تحت تأثیر افراد خاص تغییر کند. هدف ما تقویت بازدارندگی و دفاع از کیان کشور است و به هیچ عنوان به عقبنشینیهای غیرتاکتیکی تن نخواهیم داد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.