به گزارش صبح مجلس؛ سارا فلاحی درمورد اهمیت سفر رئیس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: پیش از عزیمت رئیس جمهور به نیویورک در جلسه چند نفره از کمیسیون که با ایشان دغدغههای خود را مطرح کردیم. اولین مسئله حائز اهمیت که مورد توجه مقام معظم رهبری نیز بوده، رفع تحریمهای ظالمانه است. طرفهایی که ما را تهدید کرده و اتهام میزنند، خودشان در تمام آن مسائل مجرم هستند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری فجایع رژیم صهیونیستی در فلسطین و انفجار پیجرها در لبنان ادامه داد: این اتفاق حادثه ضد حقوق بشری است چرا که آنها از تکنولوژی برای ترور مردم مظلوم استفاده کرده و عامل خشونت و کشتار دسته جمعی شده اند. رد پا و مشارکت آمریکاییها در این حادثه مشخص است و رژیم صهیونیستی نمی تواند بدون کمک آمریکاییها هیچ کاری از پیش ببرد.
وی بیان کرد: قتل عام مردم لبنان و فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، دستگیری دانشگاهیان و برکناری روسای دانشگاهها در پی اعتراض به جنایات صهیونیستها نشاندهنده این است که آنها خود در جایگاه متهم هستند و کسانی که خود مرتکب جرم شده و مورد اتهام است، نمیتواند کشورمان را مورد هجمه قرار دهند.
نماینده مردم ایلام، ایوان، شیروان، چرداول و مهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ زمان به دنبال دستیابی به فناوریهای نظامی و کشتار جمعی، مورد هجمه قرار دادن و حمله به کشورهای دیگر نبوده است، گفت: ملت ایران، خواهان این هستند که مستقل و آزاد باشند تا بتواند از خود دفاع کنند، رئیس جمهور نیز باید در این قالب و از موضع اقتدار و طلبکارانه صحبت کند نه از موضع انفعال؛ چرا که آمریکا و همپیمانان آنها دست به ترور زده و حقوق بشر را نقض میکنند، مردم ایران را تحریم کرده و در حق مردم مظلوم جفا میکنند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور اسلامی و امالقراء جهان اسلام در حال حاضر امید بسیاری از کشورهای مظلوم در منطقه است و باید رئیس جمهور نماد مقاومت باشد و در متن سخنرانی و در مواجهه با خبرگزاریهای مختلف این مسائل را مطرح کند.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم اضافه کرد: ما نباید درهای دنیا را به روی خود ببندیم، رئیس جمهور نیز با حفظ عزت، اقتدار و مصلحت و در راستای منافع ملی باید به دنبال این باشد تا فضاهای جدید دیپلماسی ایجاد شده و درهای نیمه باز گشوده شود.
فلاحی با اشاره به دیدارهای دوجانبه و چند جانبه رئیس جمهور و وزیر امور خارجه در حاشیه این نشست افزود: این دیدارها و سخنرانی رئیس جمهور فرصت مغتنمی است که ضمن نشان دادن هویت، تاریخ، فرهنگ و عزت ایران، با کشورهای مختلف مراودات قویتر سیاسی، فرهنگی و اقتصادی برقرار کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دیپلماسی همسایگی یکی از راههای برونرفت از تحریم است، ادامه داد: باید همسایگان را دریابیم و ارتباطات نزدیکتری برقرار کنیم. با ۱۵ کشور مرز مشترک داریم که میتوانیم با آنها صادرات و واردات داشته باشیم و بسیاری از چالشها با اروپا و آمریکا را از طریق همسایگان مدیریت کنیم.
وی با اشاره به اهمیت جلسه رئیس جمهور با ایرانیان و فعالان اقتصادی ایرانی خارج از کشور نیز گفت: ایرانیهای ثروتمند و شاخصی در خارج از کشور وجود دارد. میتوان از این مراودات اقتصادی با ایرانیان، کشور را منتفع کرد. این افراد قطعا به کشور خود عرق داشته و علاقمند کمک به ایران هستند که این مسئله بستگی به این دارد که این مسیر را چگونه برای آنها باز کنیم لذا نیاز است تا رئیس جمهور به آنها اطمینان خاطر دهد که در صورت آوردن سرمایههایشان به ایران از آن حفاظت میشود. وقتی چنین سرمایههایی وجود دارد چرا باید در کشورهای دیگر هزینه شود. این فرصت مغتنم برای برقراری دیپلماسی اقتصادی با ایرانیان خارج از کشور است./پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.