به گزارش صبح مجلس؛ مسلم صالحی با اشاره به تاثیر مبحث پیشبینی پذیری در عرصه اقتصاد کشور، گفت: پیش بینی پذیری اقتصاد در حقیقت شرایط پیش روی فعالان اقتصادی را ترسیم کرده و از هرگونه تصمیمات خلق الساعه جلوگیری می کند.
نماینده مردم «اقلید» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تبادلات اقتصادی نیز می تواند به پیش بینی پذیری در اقتصاد نیز کمک کند، افزود: همچنین سیاست ثبات اقتصادی باید به عنوان سیاست کلیدی و اساسی پیگیری شود، زیرا نبود تثبیت اقتصادی و کنترل نرخ ارز به عنوان متغیر کلیدی که تورم را دچار نوسانات میکند مسئله ای حائز اهمیت است و باید در این بخش به آن توجه شود.
صالحی با بیان اینکه پیش بینی پذیری در علم اقتصاد یک اصل مهم قلمداد می شود، ادامه داد: اگر به درستی نتوانیم برنامه و پیش بینی پذیری لازم را در عرصه اقتصاد داشته باشیم، فعالان اقتصادی در کشور دچار آسیب خواهند شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییرات لحظه ای قوانین ما را از پیش بینی پذیری در عرصه اقتصاد دور می کند، ادامه داد: قوانین و آئیننامه ها و دستورالعملهای خلق الساعه و لحظه ای آفت فعالیتهای اقتصادی و پیش بینی پذیری در اقتصاد در کشور است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایه گذار در صورت عدم برنامه ریزی در اقتصاد از سرمایه گذاری روی برمیگرداند، بیان کرد: عدم ثبات در تصمیم گیری های اقتصادی موجب فرار سرمایه گذار خواهد شد که باید از اینگونه مسائل جلوگیری کرد.
صالحی با بیان اینکه پیشبینی پذیری اقتصاد برای فعال اقتصادی از جمله مسائل ابتدایی بازار است، گفت: بنابراین پیشبینی پذیری اقتصاد به این معنا است که افراد، دستگاهها و سازمانهای مربوطه قابلیت برنامهریزی و پیشبینی کارها و اقدامات را برای آینده داشته باشند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایهگذار نیازمند پیشبینیپذیری است، گفت: باید اقدامات مهمی در راستای بهبود روند بازار و پیشبینیپذیری آن انجام شود چرا که بازار بیشتر از فرهنگسازی نیازمند ثبات در تصمیمگیریها است. /پایان پیام
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.