×
سلمان اسحاقی:

حدود یک سال است ۱۵۰ هزار کیت تشخیص تب دنگی در گمرک مانده و ترخیص نمی‌شود

اسحاقی تصریح کرد: در نشست مطرح شد که حدود یک سال است 150 هزار کیت تشخیص تب دنگی در گمرک مانده و ترخیص نمی شود در حالی که در حال حاضر تنها 10 هزار کیت داریم و این میزان نیاز جامعه را تامین نمی‌کند البته رئیس کمیسیون در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس خواستار اخذ مجوز سران قوا برای ترخیص این کیت‌ها از گمرک شد.

  • ۳۱ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲
  • ۰
  • حدود یک سال است ۱۵۰ هزار کیت تشخیص تب دنگی در گمرک مانده و ترخیص نمی‌شود

    به گزارش صبح مجلس؛ سلمان اسحاقی در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۳۱ تیرماه ) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از استماع گزارش معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد آخرین وضعیت تب دنگی و پشه آئدس در کشور خبر داد و گفت: رئیس و اعضای کمیسیون نگرانی خود را در مورد همه گیری این بیماری ابراز کردند و خواستار جدی گرفتن و اتخاذ تدابیر ویژه برای مقابله با آن شدند.

    وی افزود: با توجه به اینکه تجربه مقابله بحران کرونا را داریم با تکیه بر این ظرفیت می توان با سایر بیماری ها هم مقابله کرد البته وزارت بهداشت در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ اپیدمی تب دنگی را هشدار داد و اعلام کرد که آمادگی لازم برای مقابله با آن را داریم.

    وی ادامه داد: همچنین مطرح شد که پشه آئدس در حال تکثیر و آلوده کردن استان های مختلف بوده و این امری اجتناب ناپذیر است و در صورتی که شاهد عدم همکاری و برنامه ریزی باشیم طی دو ماه آینده با بحران مواجه خواهیم شد و کنترل بیماری بسیار دشوار و سخت خواهد بود.

    نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم یادآور شد: معاون بهداشت وزارت بهداشت با قاطعیت اعلام کرد اگر سازمان برنامه و بودجه مبلغ یک همت را اختصاص ندهد برای مقابله با تب دنگی و مالاریا با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.

    اسحاقی تصریح کرد: در نشست مطرح شد که حدود یک سال است ۱۵۰ هزار کیت تشخیص تب دنگی در گمرک مانده و ترخیص نمی شود در حالی که در حال حاضر تنها ۱۰ هزار کیت داریم و این میزان نیاز جامعه را تامین نمی کند البته رئیس کمیسیون در نامه ای خطاب به رئیس مجلس خواستار اخذ مجوز سران قوا برای ترخیص این کیت ها از گمرک شد.

    وی افزود: همچنین مقرر شد برای تخصیص سریع تر یک همت با رئیس مجلس، سرپرست ریاست جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه، مکاتبه و هشدارهای لازم در مورد عدم همکاری و حمایت سازمان برنامه و بودجه از معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای مبارزه با تب دنگی و مالاریا داده شود تا غافلگیر نشویم.

    سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: بر اساس اظهارات معاون بهداشت وزارت بهداشت مهمترین راهکار مقابله با تب دنگی بهسازی محیط و آموزش به مردم است و این مهم باید مورد توجه مسئولان و مردم قرار گیرد. /پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=16047

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس