×

ما تلاش کردیم که هیچ کالا و خدماتی در سال آینده افزایش نداشته باشد

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با تاکید بر لزوم توجه به مهار رشد نرخ تورم در بررسی بودجه گفت:تلاش می شود مصوبات کمیسیون تلفیق برمبنای سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه باشد.

  • 14 بهمن 1401
  • 0
  • به گزارش مجلس فوری، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲  در رابطه با مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه اظهار کرد: دقت داریم که لایحه بودجه در راستای سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه مورد بررسی قرار بگیرد.

    وی با اشاره به بند ۲ سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: در این بند ابلاغی تاکید شده  براساس تدابیری، نرخ تورم در طول برنامه هفتم تک رقمی شود.

    حاجی‌دلیگانی افزود: اگر ما همه کارهایی که در مجلس و کمیسیون تلفیق برای بودجه انجام می‌دهیم بتواند به نحوی لایحه دولت را اصلاح کند که هدف مذکور محقق شود، امری موثر است.

    وی با بیان اینکه پیام و هدف بودجه باید ثبات اقتصادی باشد، گفت: از این رو هر فرد در کشور باید بداند در طول یکسال چه وضعیتی حاکم خواهد بود، یعنی اگر قرار است قیمت‌ها تغییر کند، تغییرات آن در چه حدی است و یا سایر اطلاعات اقتصادی چگونه است.

    عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ادامه داد: ما باید بتوانیم در جهات مورد اشاره شده لایحه بودجه را اصلاح کنیم البته لایحه دولت این اهداف را کاملاً  تامین نمی‌کند لذا ما باید بر اساس اصلاحاتی که انجام می‌دهیم در این جهت گام برداریم.

    گزینه های نهایی برای ریاست ودادستانی دیوان محاسبات انتخاب شدند بیشتر بخوانید: گزینه های نهایی برای ریاست ودادستانی دیوان محاسبات انتخاب شدند

    حاجی دلیگانی توجه به عدم افزایش قیمت‌ها در بودجه را یکی از نکات کاری موثر در کمیسیون تلفیق قلمداد کرد و گفت: ما تلاش کردیم که هیچ کالا و خدماتی در سال آینده افزایش نداشته باشد و این یکی از بهترین نکاتی است که در کمیسیون مد نظر قرار گرفت لذا ما سعی شد این موارد هم در مصوبات لحاظ شود.

    عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال آتی با بیان اینکه دولت نیز در این بخش همراهی خوبی با ما داشته است گفت: نگرانی های گذشته نسبت به تیم دولت در حال حاضر وجود ندارد البته جاهایی که احساس کنیم مواردی خارج از منطق در بودجه مدنظر قرار گرفته، آن موارد را حذف می کنیم. به عنوان مثال امروز یک مصوبه داشتیم که درباره واسطه گری بین جایگاه های سوخت و انبار های شرکت پخش فرآورده های نفتی تحت عنوان شرکت های زنجیره ای تامین (برند) بود، لذا ما گفتیم مسئولان حق ندارند به ازای هر لیتر فرآورده  ۱۰ تومان در این رابطه به آنها پرداخت کنند چراکه هیچ کار خاصی انجام نمی‌شود. همچنین ما در یک مصوبه دیگری خواستار این شدیم، کلیه موارد مربوط به انضباطی مالی و گزارش عملکرد که در سال بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شده بود، در قانون ۱۴۰۲ نیز لحاظ شود.

    انتهای پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=3052

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس