×

چهار بانک متعهد به مشارکت در پروژه چهاربانده سازی جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ شدند

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: با پیگیری‌های انجام شده چهار بانک هرکدام ۶۰ میلیارد تومان تعهد کرده اند تا در پروژه چهاربانده سازی جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ سرمایه گذاری کنند و موافقت اولیه سازمان برنامه و بودجه را نیزدریافت کردیم.

  • ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
  • ۰
  • چهار بانک متعهد به مشارکت در پروژه چهاربانده سازی جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ شدند

    فتح‌الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اجرای پروژه های راه سازی در حوزه انتخابیه خود، گفت: یکی از مسیرهای حادثه خیز در شهرستان کبودرآهنگ که سالانه جان ده‌ها نفر از همشریان را می‌گرفت مسیر خلعت آباد به کبودرآهنگ بود که پیگیری‌های لازم برای چهاربانده کردن انجام شد.

    این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: طی دو سال اخیر با پیگیری‌های طاقت فرسا توانستیم ماده ۲۳ پروژه چهاربانده کردن جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ را دریافت کنیم اما سازمان برنامه بودجه در نامه ارسالی تامین تمامی منابع این پروژه را از محل مولد سازی مشخص کرده بود، مجددا با پیگیری‌های انجام شده این میزان را به ۵۰ درصد کاهش داده شد.

    وی با تاکید بر اینکه از منابع عمومی برای چهاربانده سازی جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ مبلغ بسیار کمی اختصاص داده  شد که عملا نمی‌توانستیم کار را پیش ببریم،عنوان کرد: پس از مکاتبات انجام شده با وزیر راه و شهرسازی توانستیم تعریض چند کیلومتر از مسیر را آغاز کنیم و درحال حاضر درحال آسفالت ریزی هستند.

    توسلی با بیان اینکه پروژه اصلی چهار بانده سازی مسیر مذکور برای تخصیص اعتبار معتل مانده است، گفت: طی ماه های اخیر برای تامین مالی پروژه چهاربانده سازی جاده خلعت آباد به کبودرآهنگ از طریق وزارت امور اقتصاد و دارایی تلاش کردیم، با پیگیری‌های انجام شده چهار بانک هرکدام ۶۰ میلیارد تومان تعهد کرده اند تا در این پروژه سرمایه گذاری کنند و موافقت اولیه سازمان برنامه و بودجه را نیزدریافت کردیم و امیدواریم توافقنامه بین وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و بانک‌های متعهد امضا شود.

    نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پروژه چهار بانده کردن مسیر خلعت آباد به کبودرآهنگ با اعتبارات اختصاص داده شده امکان تکمیل دارد و پیمانکاران می‌توانند به سامانه مناقصات مراجعه و برای اجرای آن شرکت کنند.

    وی با اشاره به اینکه راه همدان- بهار- گل تپه- علیصدر نیز از پروژه‌هایی است که ۳۰ سال اجرای آن متوقف شده بود درحالی که سالانه حدود یک میلیون گردشگر از این مسیر به غار علیصدر مراجعه می‌کنند، افزود: ماده ۲۳ این پروژه را دریافت و اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومانی در سفر رئیس جمهور برای آن لحاظ شد که بخشی از آن تخصیص پیدا نکرده است.

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال جاری خوشبختانه به صورت عملیاتی با حضور آقای خادمی رئیس شرکت ساخت و توسعه راه های کشور پروژه  راه همدان- بهار- گل تپه- علیصدر کلنگ زنی و پیمانکار مشغول کار است تصریح کرد: در قطعه اول این پروژه  ۹۳۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز وجود دارد که توسط دولت درحال تزریق است و پروژه‌ای ملی محسوب می‌شود./

    پایان پیام

    لینک کوتاه (کلیک کنید): https://sobhemajles.ir/?p=10064

    ارسال دیدگاه

    نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

    نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

    نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری علامتگذاری شده اند *

    نظر شما دریافت شد و پس از بررسی منتشر خواهد شد.

    صبح مجلس
  • تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ است. | پایگاه تحلیلی خبری صبح مجلس